Söndag, snö, slask, shopping...

Nyss hemkommen efter att ha slagits med en massa köpgalna människor på Torp. Fanns inte mycket på rean tycker jag så var inte så värt att åka dit egentligen. Köpte mig två filmer och en knallrosa klänning. Eh... ja... Inte min vanliga färg kanske men kan la vara najjs att bryta av med något färgglatt mot alla mina helsvarta klänningar kanske... Inte var den på rea heller, men fanns bara en XS kvar så köpte den ändå. Sitter jättebra över mage och rumpa men mindre bra över boobsen. Men är så jag brukar se ut i den typen av klänningar så kanske är dags att inse faktumet att jag inte passar i dem... Men jag menar, den hade fickor!?! Med andra ord, Sissi måste ha den. Jag kan ju försöka inse faktumet tills nästa gång jag står där... ;)

I och med det här härliga vädret så kommer jag dessutom få väldigt svårt att ta mig någonstans de närmaste dagarna (om jag inte åker buss vilket jag helst skippar...). Päronen åker till fjällen imorgon så är bara jag och syrran kvar här hemma, och då de tar bilen med bra däck är jag kvar här hemma med den gamla Volvon som inte har något fäste what so ever när det är snö ute. jag menar, pappa kan knappt ta sig fram och har han problem så skall jag definitivt inte sätta mig bakom ratten.
Så älskling, om du vill träffas (och det vill du för du har inget val) så får du antingen komma hit och stanna här eller komma hit och hämta mig. ;) För du vill väl inte utsätta mig för en busstur till Trollhättan hoppas jag...? ;P

Apropå något helt annat (ointressant) så läste jag klart mangan jag höll på med igår... Nu känns det lite tomt inombords (tönt). Vad skall jag nu sysselsätta mig med...?! Krets kanske...? Mohaha, knappast.


blondinbodahl

haha strandsatt i urskogen asså? aldrig roligt :P

Cecilia

Haha, tja, jag har ju en söt pojkvän som kan komma och hämta mig, men annars så ja, jag är typ strandsatt... ;P

Rebecca Utan Räkor

Var med en sväng på rean. Folk är ju helt galet hysteriska. Skrämmande.



=)

helena

Jag har också varit strandsatt några dar nu, fast uppe i stugan =) vi fick skotta i engefär en vecka för att ens komma in i huset ;) När det gäller rean tycker jag inte det var alls mycket att ha :S blev bara ett ynka linne för min del...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: