Jag blev kvar hemma.

Fick inget svar igår på om det var ok att jag hängde på till stockholm vilket störde mig en smula, men var nog lika mycket att orken inte riktigt fanns där.
Erik fick mig att ställa upp för och nackdelar när han tyckte att jag tjötat och velat för mycket (mina ord) och - naturligtvis - så vägde det typ jämnt... -_- Men även om trippen kunde bli både givande och rolig så har jag såpass mycket att göra här hemma (därför jag sitter här vid datorn atm... -_-'') plus att jag helt enkelt inte såg fram emot en busstur till Stockholm och tillbaka. Ska ändå dit i mars på Metallica så staden får jag ju se oavsett lixom. :P Lockade sådär att gå upp runt 5 imorse också... ;P
Erik hjälpte mig iallafall imorse med det mekaniktal jag fastnade på igår och ååååh vad simpelt det var. Shit vad trött man bli på sig själv. Nu har det rullat på rätt bra så känns prima.

Tanken är att jag skall åka hem imorn på dagen någon gång, troligen runt 1, och hade tänkt fixa datorn tills dess... Måste lägga över all skit jag samlat på mig från den gamla till den nya... bilder och musik osv görs la enklast genom den externa hårddisken, men frågan är hur jag gör med vissa program och liknande... Office-paketet tex...? Ska fråga Erik där.
Syrran ville ha den gamla datorn (vem är förvånad, hon vill ha allt) och även om tanken fanns att ha den kvar som backup här uppe har jag ju egentligen ingen direkt användning för den... Så såsett kan hon ju lika gärna få den. Får kolla på det.

Men nu är det back to the mechanics som gäller.
Laterz


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: