GLAD MIDSOMMAR!

Tja. glad midsommar på er alla!
Har jobbat tills nu och blev inte alls den helvetesupplevelse jag var inställd på. Tvärtom. Inte mycket alls som strulat, inga fulla jobbiga människor, inget kaos, ingen direkt stress... Haha, har fan vart helskönt. Gillar verkligen tjejerna också, underlättar ju en jävla massa förstås.

Lite pic av händelser:
¤ Fick en komplimang (eller ett par) av en gäst angående min piercing och Elin antog genast att han raggade på mig (hehe, hade han ju mycket för) och sa att hon hade fått panik om det hänt henne. (...?)
¤ Någon trevlig människa hade bajsat ned hela herrtoan i ett av servicehusen berättade en unge. Och när jag säger hela menar jag hela. Det var från golv till tak. Ibland undrar man hur folk tänker... OM de tänker. Jag menar... HUR fick de upp bajset till taket...? Känns inte det som att det är mycket arbete för lite nöje liksom...?
¤ Fick lära mig göra Irish coffiee och Baileys coffee (jätteavancerat jag vet...) men då det ena kaffet tog slut när jag hade en drink kvar och det andra tydligen var för kallt (var visst varmt, men tydligen inte tillräckligt för kunden) blev hon sur för att hon fick vänta så länge så hon ville ha pengarna tillbaka. Well, bitterfittor finns det överallt. Inte lätt att vara snabb när man aldrig gjort skiten.
¤ En blå raggarbil rullar in på uppfarten och ut hoppar... en spritt språngande naken snubbe och ställer sig och viftar med hela härligheten åt förbipasserande. Sedan öppnar de bommen och han hoppar in i  bilen, vevar ner rutan, lutar sig ut och fortsätter vifta. Sådär uppskattat av chefen... :P Haha, inte var det mycket att vifta med heller, mohaha. De blev rätt spaka när Kjell vart uppe och skällt ut dem.

Var rätt inställd på att fortsätta in till stan nu för att träffa lite folk även om jag fick hålla mig nykter då jag skulle behöva ta bilen för att komma in och även behöver ha den imorn. Men så svarar inte Karin i mobilen och tänker ju inte åka in och chansa när jag inte har en aning om var de är... Så ser ut att bli en lugn, ensam kväll här hemma. Nästan likaså bra att lägga sig med en gång, är ju jobb imorn med om än på kvällen.

Well, toodles, och åter GLAD MIDSOMMAR på er! Kyss


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: