Nu är helgen över...

Kom iväg och röstade trots att varken jag eller Erik fått något röstkort. Vi vet att vi är folkbokförda här uppe så vi funderar på om vi kankse blivit omyndigförklarade av någon anledning...? Eller så tyckte de att vi röstade så åt helvete fel förra gången så nu får vi inte vara med och leka längre. ;)
Jag tänker inte säga vad jag röstade på men jag kan väl säga att det hade sjörövartema. ;P Så är väldigt nöjd över valresultatet som går att utläsa på Aftonbladet. Mycket najjs faktiskt. Får se vad detta leder till.

Vart iväg på bio med E. Blev Terminator Salvation, och får la säga att den var helt ok. Bättre gjord än de tidiga filmerna, men kanske inte med samma känsla. Ungefär som vanligt med andra ord. Bra underhållning dock. Helklart värd att se om ni har en två timmar till övers.

Btw, så är det ok mellan mig och E. Har klara tendenser att se det värsta i varje situation, och även om det är en del som behöver lösas inom en snar framtid så är det definitivt inte kört, vilket ju är najjs.

Skall göra klart och skicka in returen på labbrapporten imorgon. Ser vi fram emot. Or not. Bra tajming så här innan mattetentan, men vad gör man liksom?
Well, pöss på er lads 'n lasses nu skall här sovas


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: