Tjillivippen!

Många timmar i skolan, men vad har jag att visa upp? En fyra-fem lösta tal på några gamla tentor, och jag tänker inte ens nämna hur mycket jag tittade i facit för att lösa dem... Jag och Tina höll på att gråta ikapp när vi insåg att vi faktiskt inte minns ett jota från när kursen gick tidigare i våras... Så har inga direkt höga förhoppningar inför tentan på fredag, men som Ida sa; "det skadar ju aldrig att plugga. Förutom att man förlorar tid, ork och lust att leva förstås". ;P

Plockade en stor bukett lupiner på min promenix i lördags och fyllde en stor glaskanna med vatten, men de jäkla blommorna måste gulpa i sig vatten utav bara h-e för det är typ slut redan... Blev även en liten bukett prästkragar (eller iaf något som ser ut som prästkragar :D ) som nu står på vardagsrumsbordet. Najjs najjs.


Här är lite andra blandade pics som jag glömt lägga ut btw.




Funderar på om jag skall sätta mig och trycka i mig resten av chipsen, morötterna och dippen i sällskap med en bra bok... Kan väl inte slå fel? Får nog grunda med någon annan mat dock då magen vrålar.

Laterz


Sandra

bikinibild ar INTE okej!!! dig tar jag hand om nar jag kommer hem...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: