Ok, jag börjar bli lite stressad.

Satt och kollade igenom mitt schema för veckan och insåg hur väldigt lite tid över jag har...

¤ Imorn, måndag är det skola 8-12 och jobb 13-18. Sedan har jag ett arbete (inte allt för stort dock, thank god) i Visuellt tänkande och gestaltning att skriva klart som skall in på kvällen där, har väl kommit halvvägs kanske.
¤ På tisdag är det skola 8-12 och sedan skall inlämningsuppgift 3 i Maskinelement in senast klockan 16. Sedan skall jag gå ut och gå med Helena innan jag har tvättid klockan 19-22.
¤ Onsdag är det skola 8-15 och jobb 15-22.
¤ Torsdag är det skola 8-15 och jobb 15-22.
¤ Och på fredag är det skola 8-15 och då också redovisning på arbetet så det måste jag ha lärt mig någon gång under veckan och på eftermiddagen någon gång kommer Karin (mfl?) och på kvällen är det fest.

Och någon gång under dessa dagar måste jag städa och dra till Systemet och handla mat. Sedan hade jag gärna sett att jag även hunnit köpa mig någon snygg klänning eller topp och fixat en ny playlist med partylåtar på Spotify, och rensat i förrådet och köpt nya växter (de gamla har övergått till en mysko brun nyans, ingen aning om varför). En ny partyväska hade väl suttit rätt bra också då den gamla gick upp i rök. Sedan hade det väl vart rätt najjs med lite egentid också kanske... Meeen nej, det får väl vänta till efter helgen. Då ungefär samma schema sätter igång igen. Sometimes I just love my life. Sedan får jag väl iof skylla mig själv när jag nu haft en hel helg som jag kunnat plugga massor på men.. tja, det bidde visst inte så. Haft fullt upp med promenad, bowling och en förbannat massa mys. ;)

Har något sketmysko fel just nu... När jag skall ladda upp en bild så går det bara att plocka bilder från min skolarbetesmapp...? Den öppnar per automatik den mappen och sedan går det inte att byta... Var samma när jag skulle spara ner en bild till arbetet, den gick också bara att spara i den mappen... Vilket väl inte gjorde så mycket då den väl skulle vara där, men jag fattar inte varför. Erik har ingen aning om varför den beter sig som den gör heller... Så nu måste jag lägga över bilder till den mappen för att kunna ladda upp dem...? Jävla störande.

Lägger iallafall ner arbetet för idag, orkar inte mer. Har ju iallafall valt en bild som jag skall analysera så är la bara att sätta igång med det imorgon efter jobbet. Yeeejj... :P

Puss och godnatt


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: