And so the weekend is over...

Satt flera timmar i skolan men var tyvärr inte speciellt effektiv. Kom hem vid 21 och hade då endast gjort ett halvt ark med formler... Skall fylla 1½ till imorgon, men då är det mest exempel och tidigare tentauppgifter så borde gå snabbare. De jag skrev idag tog en jäkla tid att plocka ur block, papper och teoriboken, och blev la inte bättre av att man satt och tjötade konstant kanske... Blev nog ännu värre med att man satt med Backman, han är så jäkla pratglad av sig. ;P Skall sätta mig tidigt imorgon bitti också så att jag hinner bli klar med mina formelblad i tid.

Berättade om mässan för folket och de flesta var rätt öppna för't om man bortser från Backis som började gapskratta... Tss, typ precis som Erik. Skadar la inte att vara lite open-minded right? Gjorde en aurafotografering och hon var skrämmande träffande när hon beskrev min personlighet och hur jag fungerar och tänker. Har glömt hälften dock men fick en skiva med allt inspelat så skall ta och lyssna på den någon dag.

Sitter och kollar på Love Actually och hade gärna velat se klart den men den slutar ju så förbannat sent. Jäkla smidigt med tanke på att det är söndag och jag skall upp tidigt imorn menar jag.


Sara

Angående filmen så är det ju olika bilder, vad observant du är då! =) Vad konstigt! Undrar varför?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: