Lite uppdatering om Stitch, or what's his name...

Just käkat upp min Billys-pizza (mumma) så tänkte uppdatera er lite på Stitch-läget. ;P Har fortfarande inte kommit på något jättebra namn så för tillfället heter han fortfarande Stitch, även om vi (jag...) mest kallar honom för sötnos atm. :P Måste komma på något vettigt namn snart så att vi kan kalla på honom och han faktiskt lyssnar. För lyssnar gör han verkligen inte nu, vare sig när man säger namn eller smackar, eller visslar eller klappar med händerna eller något. Inte ens när man klingar med matskålarna... Gjorde man det hemma så var katterna där på två röda men han här tittar knappt ens på en... :P Dock tycker han om att kli klappad och kliad, och då spinner han som bara fan. Låter som en fetingborrmaskin. :P
Hittills så verkar han käka vad som helst också, vilket ju är väldigt praktiskt för vår del. :P
Igår kväll gick han runt och pep en del, gissningsvis för att han undrade var mamma och syskon var, men nu är han typ helt tyst. Förutom när han kurrar då. ;) På Pias tips satte vi honom i kattlådan (som vi hade i datarummet) så fort vi kom hem för att han skulle lära sig var den var, men senare så märkte vi att han gick in på toan och pep hela tiden. Vi gissade att han ville på toa och satte honom i kattlådan igen, men han gick bara ur den utan att göra något. Efter några fler rundor utan resultat så satte vi in kattlådan på toaletter och då var det fanemig inga problem. :P Så de måste la lärt honom att man går på toa på toaletten eller något... Tur att det funkar att ha lådan där iallafall, luktar inte ett jota. Nog bra att vi satsade på lite dyrare sand.

Lite pics:


Sov mellan mina och Eriks ben inatt. Var lite rädd att vi skulle mosa honom (eller kanske mest Erik för han har fanemig gymnastik i sängen på nätterna, rör sig konstant...) men var inga problem. Erik hade inte rört sig en millimeter från när vi somnade till vi vaknade. Dock hade han sovit piss men det är en annan femma. ;)



En favvosyssla är att leka med (och trasa sönder...) döda löv som han hittar bakom soffan, vilket gör att vi inser att vi nog får städa där lite oftare om vi inte vill ha skit över precis hela golvet. ;)
En annan kul grej är att vi befarar att hans förstånd inte är det bästa (ha ha, kul liksom) för han håller på och jagar sin egen svans hela tiden... Runt runt runt runt... Jag trodde det var hundar som gjorde sånt...? :P

Såpp, orkar inte skriva så värst mycket mer nu, har inte så mycket mer att skriva heller för den delen, så tänkte återgå till min anime några timmar innan det är sovdags.

Laterz


Karin

Ne men så sött! Man blir ju inte alls sugen... :D

helena

men gud vilken söt liten sak! :P Ser hur gosig ut som helst! och Stitch är väl ett bra namn annars (eftersom du inte verkade gilla Kurt?;))?

Simon

Stitch är ett asbra namn ju! Nästan så att jag kunde kommit på det! (Men förstår fortfarande inte vad felet var med "Slampan"?)

Cecilia

Haha, ja visst är han söt? Kommer bli totalt bortskämd här hemma... ;P Och namnet Stitch får allt stanna tills vi hittar det där supderduperultramegabra namnet. ;P Jag gillar det iaf. ^^



Och jag har ju sagt att vi gärna döpt den till Slampan om det vart en hona, Simon, men nu är det ju inte det, sry. ;P

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: