Rubrik.

Suck. Det absolut värsta med smink är att man måste ta bort det...

Lade mig i sängen tidigare för att sträcka ut ryggen då den smärtade, resultat - jag sov i en en och en halv timme. Who saw that comin' liksom...? Alla med minsta lilla hjärnkapacitet antagligen, men Sissi trodde i sin enfald att hon skulle kunna "vila lite"... Klockan nio... en torsdag... när det är Sissi vi pratar om... Här finns det inget som heter vila lite. Sissi har två tillstånd, vaket eller sovandes, inga mellanting.

Satt och tittade på medan Erik spelade TV-spel tidigare och ropade på katten för att han skulle göra oss sällskap, varpå en dyngsur katt kommer intraskandes i rummet som om inget hänt. Det blöta spåret vi kunde följa in till badrummet visade att kissen vår valt att ta ett dopp i toaletten. Frivilligt eller ofrivilligt förtäljer inte historien. Glad i att torkas var han då fan inte i vilket fall.

Vi har idag även konstaterat att det är tur att vi inte har någon som är självmordsbenägen i vår klass då vi mobbar ut varandra totalt. Jag, Goos, Backman och Ida har tillbringat typ hela dagen med att tracka varandra, eller i synnerhet Backis då. Men det är han värd. Han är en apa. (aka han målar för snyggt för sitt eget bästa) Älskar att munhuggas. Man känner sig så härligt elak. Och rolig när folk skrattar om man kommer på något fyndigt eller träffande. Vilket gör att man snart typ tävlar i elakheter. Najjs när alla ligger på samma nivå humormässigt.

.....

Hur sjukt låter inte det då? Vi tycker det är roligt att vara elaka...? Inte konstigt att vi är så få i klassen. ;)

Puss och godnatt


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: