Tröttsam debatt om Ralph Lauren...

Sitter och gluttar på Aftonbladet medan frukosten slinker ner, och hittade (ännu) en debatt kring Ralph Laurens retuscherade bilder som tydlgen skall ge unga flickor dåligt självförtroende och i slutändan skapa fler anorektiker. Är ni helt dumma eller? Jag menar, har ni ens sett bilderna? Vilken vettig person med alla hästar hemma kan ens drömma om att det där är en riktig kropp?

Första bilden som nådde publiken:

Jag menar... Den är ju inte snygg någonstans...? Finns det någon vettig människa som hade velat se ut sådär missbildad? Det som skulle kunna få en att må lite piss däremot är ju att den här tjejen blev sparkad, tydligen för att hon var för tjock (i vilket universum då?) men knappast det här bilden.

Bild nummer två som de nosat fram är:

Och den är ju bara skrattretande. Hennes huvud är ju för fan lika brett som höfterna...? Är ju också helt uppenbart fejk och alltså så ser jag ingen mening med att må dåligt över den heller. Jag blir bara trött (och irriterad) på alla dumma kommentarer om att detta kommer påverka unga tjejers självbild och nu kommer liksom alla gå runt och tycka att de är tjocka. Eh... och det gjorde man inte innan pga alla SNYGGA retuscheringar...? Nej, det är nu, när vi ser bilder på felretuscherade och förbannat fula kvinnor, det är nu vi skall sjunka ned i självömkan och bli anorektiska. Allt för att nå detta ideal. Eh, not.

Sluta debattera skiten, han får ju bara en massa reklam.
(säger jag samtidigt som jag skriver ett inlägg, men är typ ingen jävel som läser detta ändå, och definitivt ingen som skulle köpa något Ralph Lauren-plagg och jag är irriterad och då får man ventilera lite. ;P )

Nej, lite kläder på och sedan skola och hållf. Skiter i Visuellt tänkande idag, gjorde klart min bild i Photoshop igår så skippar lektionen idag och koncentrerar mig på hållfen istället.

Pöss


Hanna j

ja håller med, dom ser ut som streckgubbar med förstora huvuden:D hoppas allt e bra annars? kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: