Börjar bli dags att komma igång...

När jag gick hem, gick jag hem i full tillförsikt att jag skulle städa. Var helt inställd på att börja så fort jag fick av mig skorna. Och nu sitter jag här. Vad hände?

Insett att jag MÅSTE komma igång och börja träna igen, och det jävligt snart. Min rygg har börjat krångla igen och gör megaont vilket ju är rätt trevligt. Dessutom har jag upptäckt att mina knän börjat strula igen vilket är rätt underligt då jag tidigare hade problem när jag spelade fotboll, men jag menar, den typen av aktivitet har jag ju inte sysslat med på år...?
Jag kanske bara börjar bli gammal helt enkelt..?


Sara

Sv: Ha ha.. det är inga problem, du kan ha vilken kyckling du vill, sålänge de är lagom stora och tinade. Annars blir det inte klart samtidigt. En sån kyckling jag har eller en kycklingfilé tar ungefär 30-40 minuter i ugnen på 175 grader. Om du inte har nån termometer (kycklingen ska vara minst 70 grader i mitten) så kan du bara dela på den och se så den är klar.. Nu fick du ett helt matlagningsprogram på köpet =) Hoppas dt går bra! Annars är det bara att höra av sig ^^

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: