Grattis mig!

Inte.
Jag har gått och blivit dunderförkyld. Näsan väljer att vara totaltät ena stunden för att i nästa sekund leka vattenfall, och jag hänger inte med. Är ett konstant tryck från näsan och lååångt långt in i huvudet vilket också kan upplevas rätt behagligt (knappast troligt) vilket skapar en konstant huvudvärk som väljer att blixtra lite extra innanför ögonlocken titt som tätt. Nysningarna som skakar hela kroppen blir liksom bara pricken över i:t, grädden på moset och alla andra sådana där kassa liknelser (jag menar, vem fan har grädde på moset? HUH?) Jag tackar och tar emot.

Nu skall jag sova och det är bara att hoppas att jag mår bättre imorgon för annars lär då fan inte jag gå på lektionen. Någon brud som skall komma och föreläsa om kreativitetsgrejer. Säkert najjs, men inte nödvändigt. Hoppas jag.

För att göra min kväll extra bra vill dessutom inte Erik pussas pga risken att bli sjuk. Jag kan inte riktigt förstå honom. Jag tycker då att jag är döhet med svullen röd rinnande näsa, grötig stämma och dimmiga ögon. Har aldrig sett bättre ut, so what's up with that liksom?! Kom och pussa mig god damn it! So what om han själv blir sängliggandes en vecka och förlorar all träning han lagt ner hittills och dessutom inte kan träna något medan han är sjuk? Borde helklart vara värt det ändå. In my opinion.

Or not.

Puss på er som inte har något emot att dela lite baskelusker


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: