Snarkande gör underverk för morgonhumöret...

Är så förbannat trött så ni anar inte. Kom i säng sent igår då vi käkade framför tvn och sedan har Erik legat och snarkat typ hela natten... Spelade ingen roll vad jag gjorde, jag knuffade, pratade med honom, tryyyckte bort hans fejjs så han skulle ligga på sidan och sluta snarka, men han bara rullade upp på rygg igen och fortsatte. Härligt.

Gårkvällen blev iallafall bra. Lagade Flygande Jacob och gjorde toscapäron och glass till efterrätt. Mumma. "Två flugor i en smäll" sa Erik då jag tjötat om just dessa två maträtter ett tag nu... :P Blev riktigt gott iaf, och det bästa är att drygt hälften är kvar i kylen... ;)
Eriks present då... Jag gjorde en liten tavla/kort på en canvas där jag skrev ner olika saker jag älskar med Erik, en för varje månad vi varit ihop, alltså 34 stycken. Sedan hade jag köpt honom ett armband också, en silverlänk/kedja, men även om han tyckte den var snygg får vi byta den... Typiskt att man skaffade sig en pojkvän med kvinnohandleder. ;P

Egentligen vet jag inte varför jag sitter här nu... jag börjar få riktigt bråttom...
Toodles


Sara

Nä precis! Så himla jobbigt, jag hade inte ens en tanke på att det inte var den "vanliga" storleken på korten... Hoppas det finns album anpassade till de måtten nu bara.. du kan väl skrika till ifall du skulle hitta nåt! =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: