Ibland är allt bara väldigt jobbigt...

Det här har inte vart en av de bästa mornar, eller dagar för den delen. Vaknade halv 11 när klockan ringde, och försökte få upp Erik då han sagt kvällen innan att han ville upp då. Borde ju insett att det var lönlöst. Erik blev irriterad och sa att han ville sova till 11, men inte fan gick det att få upp honom vid 11 heller. Konversationen löd:

Erik: Du kan ju gå och göra dig iordning så sover jag så länge.
Jag: Vadå göra mig iordning? För vad? Nej, du skall upp NU.
Erik: Vi skall ju handla.
Jag: Men då behöver jag inte göra mig iordning.
Erik: Jo, du behöver duscha.
Jag: Jag duschade igår kväll så jag behöver inte alls duscha.
Erik: Vi åker ingenstan om inte du duschar.
Jag: Va...?
Erik: Vi åker ingenstans om inte du duschar.

Fine, då åker vi la ingenstans då.
Jag satte mig framför TV-n och käkade frukost istället och SKET i att duscha. När Erik kommer upp en timme senare minns han ingenting, han sov uppenbarligen under hela konversationen. Hade dessutom frågat honom flera gånger om han ville med och spela frisbeegolf om vi nu ändå skulle handla, och han svarade nej, men det kom han inte heller ihåg senare.

Just detta att försöka få upp Erik på morgonen är ett rent HELVETE to say the least. Det GÅR bara inte. Jag knuffar och knuffar och pratar och drar i hans hår och klappar honom på kinderna och drar av täcket och kittlar under fötterna och tjötar och tjötar och tjötar. Och ingenting händer, han muttrar irriterat att han vill sova lite mer, och sedan har han mage att bli arg på mig för att jag inte får upp honom...!? Inte idag dock, idag var det jag som var arg på honom.
Tror jag har en dålig dag också vilket väl inte hjälper situationen direkt. Och sedan har Erik spätt på det hela dagen genom att klaga på att jag inte tog med mitt ICA-kort när vi skulle handla (so? han hade ju med sitt och det är ju samma konto..?) och sedan drar han igång en jättediskussion kring politik vilket jag HATAR. Han är sosse och jag... tja, jag är INTE det. Jag har inte låst mig vid något specifikt parti men det lutar ju rätt mycket åt centern vilket han inte kan låta bli att kommentera varenda jäkla gång det kommer på tal. Det är "DITT parti tar ju pengar från de fattiga och ger till de rika" "DITT parti har gjort så att folk blir arbetslösa" "DITT parti tänker inte hjälpa SAAB" "Sedan DITT parti kom till makten har allt gått åt helvete" till döds och leda. Dessutom tjötar han om moderaterna hela tiden, ok, jag är INTE moderat! De råkar bara vara på samma sida som de jag röstar på, sluta tjöta om det för helvete!

Sååå... då hade jag avreagerat mig lite där då... sorry.

Över till något roligare, spelade frisbeegolf med Sandra idag. Började riktigt bra och sedan gick det... nerför. Slutade på 8 poäng... Okej... det kanske inte var så roligt det heller när jag tänker efter... Fan.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: