1, 2, 3, 4...

1. Var och shoppade kläder till Erik idag och har kommit fram till (iof ingen direkt nyhet) att det är en liten gnutta väldigt frustrerande. Mannen ifråga vill ha billiga, snygga kläder men han vägrar köpa dem i de billigare affärerna, utan de måste komma från de finare, märk väl DYRARE affärerna. Ologiskt? Jovisst. Han vill inte titta på de dyrare jeansen på tex Jack n' Jones, men han klagar gärna på att de billiga jeansen inne på Dressman är tråkiga och fula. Well, man kan inte få allt. Vill man ha snygga, coola, välsittande jeans så får man punga ut med lite mer slantar, så ä dä ba. Kom från Bergvik med ett par jeans, tre t-shirtar, två hoodtröjor och två par skor så får la klassas som en rätt bra fångst ändå. Märk väl, TVÅ par skor, ett par vita och ett par svarta. Nu kan Erik börja matcha, det ni. ;P Blev hårfärg, gröna växter och en sko-ställs-låda-hängar-sak till mig. Inte riktigt lika roligt men förbannat mycket billigare. ;)

2. Träffade på Jenny från psykologin utanför Ikea. Eller tja, hon skrämde halvt livet ur mig genom att helt plötsligt stäcka ut en arm för att hejda mig. Tur att man är uppmärksam. :P Trevligt att pratas. Var ett jäkla tag sen. ^^

3. Gjorde fläskpannkaka igår, mumma. Lingonsylten rimmade dock inte så väl med en blåsa i munnen. För att göra det extra roligt (ja, jag är korkad) så åt jag resterna idag. Jepp, med lingonsylt. Hur länge har man kvar en sådan här jävla blåsa btw? Haft den i iallafall... tre dagar nu. Smörjer på någon salva jag köpte förra året som är mot förkylningsblåsor eller vad det nu var, men verkar inte riktigt hjälpa. Ingen salva som stannar kvar där den ska i käften heller, bara glider runt. Smakar inge vidare vill jag tillägga. Ifall ni undrade.

4. Fick gå två vändor med sopor och skit idag. Både jag ock Erik. Och då bar vi ändå så mycket vi klarade av. Som ni förstår så har vi samlat på oss en del skit. :P Rensade ut gamla blommor, tidningar och hör och häpna: Cecilia slängde två par gamla skor! :O:O:O Sissi slänga skor... Och då har jag inte ens börjat rensa skolådan under sängen än. :P Det får komma imorgon eller nåt. :P Vart slänger man skor btw? Kan man skicka sådana också om de är hela och fina?

Nog dags att sova nu oavsett. Skolan börjar igen imorgon (yejj) så måste ju vara pigg så man orkar med de där två timmarna mellan 10 och 12... ;P  Nightynight everybody, sleep tight


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: