1 - 6...

1) Joel har börjat blogga igen! Lite sen upptäckt jag vet, men jag hade gett upp hoppet och slutade titta efter uppdateringar. Men... Det finns en gud! Jag är bönhörd! Halleluja! Helt plötsligt är världen lite trevligare och livet lite roligare att leva.
2) Stitch gnisslar tänder och det börjar gå mig på nerverna. Rejält. Lite mindre intressant kanske, men... ja.
3) Kretsen gick sådär bra idag. Jag är tydligen totalkass på spolar och kondensatorer. Speciellt om de sitter i parallell med en resistor för det kan inte min miniräknare räkna ut... Och då har jag ändå en bra miniräknare. Visserligen från stenåldern, men ändock bra. Det tar lite tid att rista in alla siffror och skriver jag fel är det ett helvete, men kom igen, imaginära tal borde den väl ändå klara av eller...?! Geez.
4) Man får ont i magen om man inte äter mer än en macka på hela dagen. Har jag hört.
5) Jag är sjukt sugen på godis. Just nu vill jag har en bamseskål med bara maschmallows (trots att jag inte ens kan stava det...) bara för att de hade det i en film jag såg förut... Gaah, sockersug...!
6) Jag är hopplös på att komma i säng. Helt jävla hopplös.

Ville bara säga det.
Pöss hajj


blondinbodahl

haha jag vet preciiis vilken film du kollade på ... å jag antar att du blev gött sur när ungarna hällde ut alla marshmallowsarna på golvet ;-)Menar du kunde ju offrat dig antar jag ;-)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: