Iron Maiden på repeat...

Detta är ett av de band som jag hade bestämt mig för att jag inte gillar. De är gamla och kassa. Punkt slut. Det är de och alla de där andra gamla rockrävarna som jag aldrig har gillat. Deras låtar har aldrig fastnat och jag har alltid föredragit de nya mer heavy metal-banden.
Men.
Jag har nog ändrat mig.
Började nog med att den enda hårdrocksskiva jag hittade här hemma i höstas var en av brorsans gamla brända Iron Maiden-skivor så den har gått på repeat i bilstereon i brist på annat helt enkelt. Och efter en tio varv runt så satt fanemig låtarna och nu sitter jag och letar på spotify och hittar megamycket bra.
Hur har jag kunnat negligera dessa i alla jävla år?!

Gammal klassiker:

 

Favoriten just nu...

 

Finns massa massa fler bra men dessa får la räcka for now. ;)

 

Börjar bli riktigt grymt hungrig iallafall, mamma håller på och lagar mat så luktar vitlök i hela huset. Eller, rättning: det STINKER vitlök i hela huset. Och med tanke på att jag älskar vitlök så kanske ni kan tänka er hur mycket det faktiskt luktar...? :P Pappa bara muttrade och försvann upp på rummet. Han lär få men av denna måltid, mark my words. Men det som inte dödar, det härdar. ;P

 

Erik kommer efter maten och hämtar upp mig och sedan åker vi till Thn och plockar upp Stitch innan vi far vidare mot Karlstad. Ska bli najjs... Saknar mina pojkar... Packning nu.

Laterz



Hanna j

grymt snygg header :D

Karin

Hihi tar tid med Maiden men vissa är oslagbara! ;P

Cecilia

@ Hanna: Tackar! :D

@ Karin: Oh yes, vissa är riktigt riktigt bra. ^^

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: