Jävla cplärare...

Är en smula irriterad just nu. Vi har en föreläsning i ergonomi nere på KTC idag vid 13.15-16, och det har nu visat sig att den är obligatorisk. Trots att detta typ inte står någonstans. Och trots att vi knappt har fått någon info alls om föreläsningen. Och trots att kursen inte ens har börjat än utan börjar i april nångång. Och trots att den krockar med min engelska som börjar idag. Eftersom jag inte vet riktigt vart KTC ligger och jag tills igår när jag gick och lade mig trodde att föreläsningen var frivillig som de brukar vara på universitet så tänkte jag välja bort den och gå på engelskan istället. Och idag när jag vaknar, efter en megasovmorgon kanske skall tilläggas, så får jag höra att den är obligatorisk. Najjs. Jag hade tänkt städa och diska och handla innan engelskan och nu försvann plötsligt mina timmar bara sådär...? Jag är grymt irriterad.

Om det är ett moment som är obligatoriskt och väldigt viktigt att gå på så får de väl för fan trycka på det i så fall!? Inte bara skicka ut ett mail med kursplanen och schema flera månader innan kursen börjar? Det här pajjar hela min planering och det avskyr jag, och det lär antagligen sluta med att jag stannar hemma bara för att jag blir så jävla anti mot de jävla lärarna. Dessutom; tanken med föreläsningen är att vi skall använda våra nyvunna kunskaper när vi skall analysera några stolar på möbelmässan utifrån ett ergonomiskt perspektiv. 1) En del ergonomi har man redan i huvudet, hur svårt kan det vara liksom? 2) Om de andra nu går på föreläsningen så kan jag läsa deras anteckningar och således också få ett hum om vad föreläsarn berättade.
Mitt problem blir om de tar närvaro men då får jag la säga att jag var sjuk eller något. Vad skall de göra åt det liksom? Kan ju inte tvinga sjukt folk till föreläsningar right...?

And it's decided, jag SKITER i den jäkla föreläsningen och gör det jag tänkt från början.
Over and out.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: