Strul med gamla mobilen - ny på gång?

Min mobil har börjat strula. Upptäckte det igår när jag skulle ringa polisen för att kolla om de fått in min plånbok och det enda jag fick i luren var tre snabba tut innan det bröts. Trots att jag hade full täckning. Testade en miljon gånger men med samma resultat. Tina hade dock inga problem så fick till sist sno hennes mobil för att kunna ringa. Skickade sms till Helena på eftermiddagen men fick tillsist ringa upp då jag aldrig fick nåt svar, men visade sig att hon hade skickat smset bara att jag inte fått det. Naturligtvis dök det upp typ två minuter senare... Idag försökte jag få iväg ett sms till Sandra i flera timmar men stod bara att det inte gick att skicka. Gick heller inte att ringa någonstans utan fick bara tre snabba jävla tut innan det bröts. Testade till sist att stänga av och sätta på mobilen (denna universallösning på alla tekniska problem) och efter det funkade det fint igen. Ett tag iallafall. Fick göra om proceduren igen när jag skulle logga in på internetbanken då jag aldrig fick min inloggningskod som skulle komma via sms... x_x Har ingen direkt lust att lämna in telefonen då jag väl inte lär se skymten av den på några veckor i så fall. Inte så lockande direkt. Tänk om jag inte ens får någon ersättningsmobil under tiden?! o_O Inte en chans att jag klarar mig utan mobil.

Sitter nu istället och tittar på nya mobiler, då det känns som det enklare alternativet just nu... Var skall jag ens lämna in min gamla?! Jag har ingen koll på vilken affär jag köpte den i... Möjligen om jag har kvar kvittot nånstans... Borde jag ju ha med tanke på garanti och skit, men frågan är ju mer VAR jag i så fall gjort av det...
Hade vart enklare om Erik vart här så vi hade kunnat sitta och kika och diskutera... Funderar på om jag skall behålla Telenor och bara byta till Telenor Rörligt (49kr/mån) och lägga till Fritt Familj (99kr/mån). Då ringer, smsar och mmsar jag gratis till fem personer... Just nu betalar jag ändå 199 kr som jag kan ringa för plus e-faktura på 39 spänn... Är ju ändå inte så många som jag ringer så det andra alternativet kanske hade vart nåt att ha... Inte så förtjust i att binda upp mig dock... Men kanske värt det ändå.

Gaah, jag orkar inte med sånt här just nu!


Karin

Men du, passa på att byta bort telenor. skit dyrt. :( Har telia nu, alla fakturor ligger hitills runt 150 spänn och då har jag 3000 sms gratis. alltså, 99 kr/ månad och sen det du ringer för. Telia Bas 25. Ingenbindningstid mer än de vanliga tre månaderna. ska oxå köpa ny mobil snart, faller sönder dag för dag. Brorsan har telia ännu biljare 49 kr/månaden men inga gratis sms.

helena

stackars sissi. och stackars mig, nu får jag alltså gå o knacka dörr om jag vill nåt?! ;)hehe. Själv kör jag med "Telia Prata på" lr nåt sånt (om jag inte blandar ihop d nu), bara 29 kr i månaden, sen tror jag allt kostar 29 öre, minutpris, sms m.m. brukar landa på ca 150 kr/mån.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: