Det känns som att jag glömt något...?

Jag har fått svar från Ingela och mailat tillbaka, inget klart där än dock. Har mailat Bernhoff om matten och vilket datum tentan är (för att kunna veta när jag kan börja jobba) och jag har mailat folktandvården och bett dem om en tid för undersökning. (Tacka gudarna för mail så man slipper prata med folk... ;P )

Har nu haft ont i min tand till och från i två dagar, sådär najjs, så tänkte att det väl är lika bra att kolla upp det. Har ju haft ont på exakt samma ställe tidigare men då det alltid går över eventually så är jag väldigt obenägen att betala 700 spänn för att tandläkarn skall titta lite och sucka att det bara är irriterat och att det kommer gå över om en dag eller två. Rätt ovärt så. Samtidigt, OM det är min visdomstand som är på väg upp och denna nu ligger och skaver på roten på den tanden framför så riskerar jag att den tanden helt enkelt dör, vilket gör att jag måste ta bort båda samt att den tanden nedanför då inte har något motstånd när jag tuggar så den kommer fortsätta "växa" uppåt och det hela slutar med att jag antingen får en ojämn tuggyta eller att jag får ta bort även den... Låter rätt najjs va? Så känns väl bäst att kolla trots allt. Är det bara en infektion eller whatever så är det det, då kan jag släppa det sedan. Är det visdomstanden och jag måste ta bort den så kan jag se fram emot en härligt fet räkning i brevlådan.
Perfekt denna månad då jag köpt nya p-piller för 800 spänn, kastrerat katten för 500, tankat bilen för 700 och nu även skall betala tillbaka 2300 för bostadsbidraget jag fick 2008. Plus de vanliga utgifterna då of course. Sedan det faktum att jag knappt jobbat något alls i mars pga skolan blir ju extra roligt då jag knappt kommer få någon lön nästa månad... x_x Men men, jag överlever. Hopefully. ;)

Blev iallafall klar med min ljusstake idag, fick linoljebränt den efter lite tjöt, men var väldigt svårt att få en fin jämn yta då materialet tydligen kände för att dra åt sig mycket olja på vissa ställen och ingen alls på andra, men säger som med alla andra små misslyckanden - det är konst, det skall vara så. ;)
Blev rätt irriterad på en av gubbarna där nere i verkstan, trots att han hjälpte mig och var jättegullig först så kände jag rätt snart att han önskade att jag skulle bli klar, typ som om han var rädd att jag skulle göra slut på gasen eller något...? Han kom fram flera gånger och sa saker som "Det blir nog inte bättre än sådär" eller "Det hjälper nog inte om du penslar på fler gånger nu" och jag bara "hehe, näe kanske inte, men vi får la se, jag tar nog lite till utifallatt..." Och nog fan blev det mörkare och finare när jag höll på längre. När han kom igen sen så orkade jag inte tjöta dock utan hummade ett medgivande innan han tog gasen ifrån mig, var ju så gott som klar iallafall. Smörjde in lite mer olja med ett papper och lät det självtorka istället. Får la se hur det ser ut imorgon. Var nöjd när jag gick iallafall. ^^ Göran (lärarn) sa att det nog var det snyggaste som konstruerats under den här kursen. ;P Den ni! ;P

Sova nu, blev senare än tänkt som vanligt, men har iallafall vart duktig och pluggat tillverkningsteknologi här i soffan medan Erik spelat Final Fantasy XIII, och även om jag iof tittat en hel del så har jag även läst en jävla massa sidor. Hur mycket som faktiskt fastnat innanför pannbenet är dock en helt annan femma. ;)

Well, puss och godnatt


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: