Att det skall vara så jäkla svårt då?!

Gick ju inte riktigt som man vill i kvalet till Eurovision då Anna åkte ut, men jag antar att hon i jämförelse lät lite... blek. Även om jag tycker att hon är jättebra. Fick med några favoriter iallafall, bland annat Turkiet och Israel. Men som vanligt så kom det även med några... mindre bra låtar. Sådana som man undrar hur folk egentligen tänkte (OM de tänkte) när de röstade på... Men men, guess that's life.

Jag håller på att packa för fullt, och har la så gjort... ett tag. Jag vet helt enkelt inte vad jag skall ha med mig... I alla fall inte i klädväg. Vädret kan bli lite hur som helst, ena stunden visar de sol och i nästa regn så får la vara beredd på allt, men jag måste säga att jag är sådär sugen på att springa runt i stövlar och regnkläder UTIFALLATT det skulle börja regna... Inte heller vill jag i och för sig springa runt som en dränkt katt i jeans och en tröja om himlen nu skulle vilja öppna sig... Så vad gör jag? Är en massa saker osm jag inte kan packa förrän imorgon också, typ smink, tandborste osv så det får vänta.

Hade funderingar på om man skulle ta några timmar i verkstan imorn innan man hämtar upp folket i stan, men gissar på att det inte kommer bli så. Jag lär ha fullt upp att i panik packa det sista och oroa mig över att jag glömt något viktigt. :P Om jag bara kör en effektiv (hehe, jojo) lång dag på måndag och tisdag så borde (borde...) jag hinna klart med modell och portfolio. Hoppas jag. Verkligen. Måste skriva ett tal till engelskan på torsdag också. Det kanske jag kan göra medan jag sover för att spara lite tid...?

Nej, imorgon är det Rockstad som gäller och då jävlar lämnar vi kvar alla bekymmer och orosmoment i Karlstad och beger oss mot Falun för att rocka järnet till en massa fetingbra band! Haha, hoppas jag iaf. :D

Här får ni några av mina favorit Gamma Ray-låtar. Var ett tag sen jag lyssnade på dem... Hehe, minnen...

 

 

 

Puss och godnatt



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: