Fullspäckad dag.

Gert och Pia åkte nyss hem och passade på att släppa av Erik hos Olle då han inte orkade gå bort till Konsum. ;) Har idag hunnit med styrketräning (haha, skrev strykträning först, låter mindre trevligt :P ), blivit bjudna middag på Scandic, julmarknad på Alsters gård, shopping på Bergvik och sedan mys med lussekatter, julmust, pepparkakor och marknadsgodis här hemma. Hyfsat trött just nu, men tänkte dra på hög musik och rota reda på alla adventssaker. Pia tyckte det var konstigt att det inte redan var uppe, och tro mig, det har varit på tal här hemma, men jag vägrar plocka fram sånt innan i alla fall första advent. Hatar när folk, affärer osv börjar julpynta i oktober-november. Så fel.

Fick äntligen köpt mig ett par vinterskor, sketsnygga och bekväma. ^^ Stod och velade om jag skulle ha 38 - litelite för stora att ha som vanligt men funkar jättebra med en raggsocka, eller 37 - alldeles lagom utan raggsocka, testade inte ens med. :P Men då de var fodrade och jag inte direkt skall ut på fjällvandring så borde 37orna funka tycker jag. ^^ Funderar på att köpa sådana där tunna raggsockar som är som vanliga strumpor. Var man nu hittar det... Tips någon?



My new shoe. ^^

Nu är babe hemma igen, var borta på kortvisit, så dags att ta tag i käket också. Fläskfilé med bacon, grädde, lök osv och klyftpotatis till det... mumma. :D Sådär nyttigt kanske, men är ju ändå lördag right? ;)


helena

Jag kör ofta vanliga strumpor fast med ull i, då är dom lika tunna som vanligt fast lite varmare. Går att köpa på de flesta ställen tror jag:P

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: