Nu ä' de hälj! :D

Heeelt jäkla slut i kroppen efter ett tufft steppass. Märks att jag inte tränat på ett tag... Jag kunde inte göra en enda armhävning på fötterna, jag skäms. o_O Kan möjligen bero på att jag var allmänt trött och inte käkat sedan lunch men... näe, jag lever på den möjligheten, för så illa kan det bara inte vara att jag inte pallar en enda armhävning. :O Drog och handlade efteråt och sitter nu här och mumsar på pepparkakor och julmust... Hade egentligen tänkt köpa vindruvor för att stilla sötsuget, men de kostade ju för fan 38 kronor för en liten ask!? Fet chans att jag betalar det för några sktena vindruvor. :P

Har även börjat med Fable III och har gått över förväntan hittills. Är inte så hajj på tvspel egentligen och måste titta ner på kontrollen hela tiden "vadå, var inte det den gröna?", "Gaah, vilken var L nu då?!" osv, men jag överlevde iallafall första grottan med zombies/monster/skelett/vad-de-nu-är-för något, något babe tvilade på att jag skulle göra. ;)

Och här är en liten trailer för spelet: (om någon nu skulle vara intresserad ;) )


Skall krypa ner under täcket som jag dragit ut till soffan och fortsätta möla och spela. Hoppas er kväll är lika najjs som min. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: