Ny design... ^^

Well, whaddya say fellas, how do ya like my new design? ;D Säg att den är underbar nu för fan för jag har kramp i fingrarna efter att ha suttit och gjort den på touchpaden. :P Får nog försöka leta reda på min datamus som jag gömt någonstans för att göra allt lite enklare. Suttit här i flera timmar nu, mycket produktiv dag to say the least. ;)

Fick inte skrivit klart vare sig kravspec eller brief idag då R tydligen ville hem tidigt...? Har lite svårt att greppa den grabben, det låter på honom som att han är überambitiös och duktig och sedan... så gör han ingenting alls. o_O Fine liksom, men sedan sitter han och klagar en hel timme på att A inte tar sitt ansvar, och aldrig jobbar tillräckligt, är lat osv osv osv. Och enda jag kunde tänka var att R var precis likadan. Och han valde vi till vice projektledare...? Känns prima det. Är ju för fan jag och Basse som fått ta tag i saker för att få dem gjorda. Satt kvar en stund idag och skrev ihop det mesta på kravspecen också, så blir la finputsning och breif imorn. Hoppas jag...?

Skönt så här i början av ny period iallafall, känns så mysko när man kommer hem och inte har tio saker hängandes över huvudet... Well, i och för sig så borde jag väl kanske ta och städa samt lämna in en och annan komplettering, men... äh. ;) Väljer att se mig som ledig iallafall några dagar till.


Karin

Designen blev skitsnygg!! :D

Cecilia

Tack! ^^ Blev faktiskt rätt nöjd själv. :P

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: