The day after Alla <3 Dag.

Lång dag på jobbet idag, men fick lite hjälp av kompisar samt syrran som höll mig vid liv via sms. Sista timmarna där gick riktigt jäkla segt. Men men, man får ha dollartecknena på framför ögonen hela tiden så orkar man traska på. Hade vart intressant att ha en stegräknare så man ser hur mycket man går på en dag. Lär nog vara några (en miljon) meter i slutändan.

Gårdagens Alla hjärtans dag-planer sket sig rätt grovt, men blev en finfin kväll till sist ändå. Skulle egentligen dratt ut till Skutberget och kollat på stjärnor medan vi drack varm choklad och myste under en filt (eller tio med tanke på temperaturen...). Men i och med att himlen var full av moln och vi knappt ens såg månen genom skiten så njae. Tänkte sno Helenas idé om ett varmt skumbad och lite skumpa istället, men herrn i huset motsatte sig idéen rätt bra då han inte gillar att bada, så efter en massa velande så blev det flygande jacob och chokladdoppade jordgubbar och bananer framför TVn här hemma. ;) Fick en jäkligt lång nack- och hårbottenmassage också så var en kväll helt i mitt tycke. ;)




Hehe, och vet ni vad det bästa är...? Jag har en tallrik kvar i kylen... ;) En tanke till nästa gång är dock att inte lägga dem med chokladen neråt (nu var det ju iof choklad typ överallt men ändå) då chokladen tenderar att sitta kvar på tallriken när man tar upp jordgubben eller bananbiten... Funkar fint att skrapa choklad från tallriken också dock, men kanske inte riktigt var meningen. ;)


helena

Det var en principfast herre måste jag säga; vägrar bada med sin älskling på alla hjärtans dag o_O Men ni ser ju ut att ha fått en finfin kväll ändå :) Varför tog du inte med några chokladjordgubbar till träningen...?!

Cecilia

Hehe, för att de är väldans kladdiga förstås, annars hade jag såklart tagit med ett par. ^^

helena

Ja, det tror jag också att du hade ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: