Nu skall vi se här, var jag en riktig person...?

Skickade iväg lite mail till kommuner och skit angående exjobbet tidigare idag och fick det här meddelandet när jag tryckte skicka:

Merparten skräppost kommer från automatiserade program, som inte kan lösa problem som detta. (Beklagar att vi måste be dig bevisa att du är en person.)

Fick ett verifieringsord som jag skulle skriva in och sedan funkade allt som vanligt. Aldrig sett detta förut, någon annan som har?

Fått svar från flera stycken nu i alla fall (undrar varför de första snubbarna är så sega, fortfarande inget svar efter två veckor medan de här svarade på några timmar...) så skall till Seniorernas hus imorgon för att vara med på ett pass seniorgympa. :P Skall intervjua folk, studera rörelser och övningar osv. Vi är dock lite osäkra på om det är tänkt att vi faktiskt skall MEDVERKA på gympapasset eller om vi kan sitta bredvid och studera, så vi kör safe och väljer slappa, mjuka kläder utifall att. Mindre sugen på att traska på stan i mjukisbyxor, men annars måste jag ju ha ombyte med mig och då Erik snor bilen och jag inte orkar släpa på en massa skit så... nej.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: