Long time no see...

Snart en vecka sedan senaste uppdateringen men ni är några tappra själar som fortfarande tittar in. :P Har la egentligen hänt massor sedan sist då utbildningen går mot sitt slut och har tänkt att jag skall skriva en massa men orken har liksom inte funnits. Har egentligen ingen ork nu heller, är så jääävla varmt och klibbigt så jag tror jag dör...!? Jag älskar värme så länge jag kan ligga utomhus och ha nära till vattnet, men att sitta hemma i en svettig lägenhet och bara känna hur hela kroppen klibbar ihop... mjae.

Så, vad HAR hänt sedan sist? Vi hade vår första inlämning av examensrapporten. Blev en redig uppesittarkväll då vi hade en hel del kvar att göra till sista sekund. Drog hem från skolan vid 6 på morran och stöp i säng. Jäkla svårt att somna dock då man fortfarande var uppe i varv, men skam den som ger sig... ;)

Hade opponering på rapporten idag och vi blev väl inte helt kapade vid fotknölarna i alla fall. ;) Monica är kär i våra bilder (ni får se dem om ett tag, vill inte lägga ut något innan Slottsbro fått all information) så jag tror det räddade oss till viss del. :P Har allt en del att fixa men då Tina har två tentor inom en snar framtid så blir det inte just precis nu. Redovisning för Slottsbro imorgon så skalmodellen står och väntar i bilen. Var tvungen att köra hem jätteförsiktigt, något som inte riktigt ligger för mig... ;)

För övrigt så har jag sketont i magen just nu, så tänkte bota det med glass, godis, ett täcke (kan inte gärna bli varmare just nu...) och slötittande på Tjejen som föll överbord som går på TV... Laterz.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: