VARNING: Aggro-inlägg...

Jag är på dåligt humör så beware. Pallar ni inte att läsa så skit it. Total pissdag på flera sätt. Hade ont i höften när jag lade mig igår kväll och det hade ju naturligtvis inte gått över imorse heller. Har gjort ont hela dagen och molar varje gång jag stöder på högerfoten, vilket var rätt svårt att unvika när man traskar runt på ett lager och upp och ned för stegar timme efter timme. Dessutom har jag haft en klumpig dag då jag krockat med det mesta som går att krocka med. Jag har tappat lådor, fumlat med allt, kört över hälar och smalben med både stegar och palldragare, skrapat knogar och armar och skurit mig lite här och var.

Dessutom bad chefen att få prata med mig då jag skickat in mina tider för sommaren en dag för sent (Sissi har nada koll på datum just nu, om hon glömmer att gratta modern på 50-årsdagen så kommer hon definitivt inte ihåg att skicka in önskade jobbtider...) så gick runt och oroade mig för det typ hela dagen. Visade sig att de knappt har något behov av extrapersonal nu i sommar så jag kommer knappt få några tider alls och definitivt inte ihop med My som jag ville. Typ inget i juni, några dagar i juli och kanske lite mer i augusti. Blir kanske en-två dagar i veckan så lär inte bli mycket pengar direkt... Tommy skulle maila tiderna så får vi se hur det ser ut. Lite sent att börja leta annat sommarjobb just nu känner jag... Tina kanske skulle kolla på sitt jobb dock så kanske kan få in några dagar där också, får kika på det... Borde nog klara mig oavsett men lite marginaler hade ju vart najjs...

Som om inte det var nog så har en av brudarna hoppat av vårt kommande 100-årskalas i sommar. Jag blir bara så jävla trött. En del av mig förstår hennes resonemang och inser att hon naturligtvis får göra som hon vill medan en annan del bara blir trött och irriterad. Jag förstår inte problemen och allt känns bara löjligt. Och att klaga på att folk kommer att sitta och gosa med sin partner känns bara så jävla fjolligt. Vilken vettig, vuxen människa sitter klistrad vid sin pojkvän/flickvän hela kvällen om man är på fest?! Allvarligt? Och OM någon nu skulle vara så kär att man inte kan hålla tassarna ifrån varandra, SO WHAT?! Jag fattar inte vad vi skall göra annorlunda, endast bjuda våra singelvänner? Om jag är kompis med två stycken och de råkar vara ett par så måste jag la kunna få bjuda dem?! Folk blir inte sämre kompisar bara för att de är ihop med någon, tro't eller ej, och jag tänker bjuda vem fan jag vill till min fest, oavsett civilstånd.

Jag blir så jävla trött på människor som inte kan vara glada för andras skull. Jag fattar att man kan bli depp och bitter om alla utom en själv ha en partner och lever ett till synes underbart liv, men så var det det där med att jämföra olycka. Bara för att man har en pojkvän så blir man inte per automatik lycklig. Bara för att man har ett jobb så blir man inte per automatik lycklig. FATTA! Jag avskyr att läsa sådana inlägg eller kommentarer. Jag hatar att behöva väga mina ord på guldvåg bara för att någon kanske tar illa upp. Jag hatar att behöva trycka ner min egen lycka bara för att någon annan inte skall känna sig olycklig. Var glad för andras skull förihelvete!

Men vi löser det här också. Kanske får bli en snål sommar (trots tur till Ullared, uff) och kanske blir 75-årskalas istället för 100, men vad fan, vi löser det. Vi får det att funka. Om man bara kompromissar så funkar det mesta.

Så, nu skall jag fortsätta njuta av Die Hard III som går på 9an, käka upp det sista av mitt godis och försöka glömma alla jobbiga människorför en stund. Ha en trevlig kväll folks och ursäkta monsterinlägget.


Karin

Tjupp om du inte har mycket för sig i juli så kan du hälsa på mig, verkar som vi bor i Andreas lgh en månad i Strömstad ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: