Mycket sen sist...

Seg is my middle name, I know. Klantig is apparently my first name though. Sitter och sörplar på nudlar och lyckades sörpla till såpass att nudlarna smätte rakt upp i ena ögat... Mycket behagligt.

Sedan sist så har jag jobbat, gått på examenshögtid, jobbat lite till, pluggat projektledning och jobbat ännu lite till. GO fick in en superorder förra veckan så hoppade in extra på proden den här veckan. Över 10 000 spel att plasta av, prismärka, splitta (ta ur skivorna och lägga i separat plastficka) osv. Tog en del tid. Kul att variera sig gentemot plocken dock. Mer socialt också. Inte för att jag pratar så särdeles mycket oavsett men nu hade jag möjligheten i alla fall. ;) Och dyker alltid upp roliga samtalsämnen, allt från bästa/sämsta skräckfilmerna till om man faktiskt kan resa bakåt i tiden (vilket man uppenbarligen inte kan enligt Rune som är beläst på ämnet...). :P

Examenshögtiden höll jag helt på att glömma av, kom på det kvällen innan... Var ju en väldans massa tjöt och jobb innan jag ens fick en plats (då min examensansökan var lite sent inne) och så håller jag på och glömmer hela skiten... Hade vart snyggt. Skickade ett sms till päronen mitt i natten om att de kunde komma förbi nästa dag om de hade tid men de var ju naturligtvis redan uppbokade. Trodde faktiskt inte att de var speciellt intresserade ändå, men uppenbarligen så hade mamma väldigt gärna velat gå... Bummer. Fick med mig Erik som moraliskt stöd då resten av klassen inte var speciellt benägna att svara om de skulle dit eller ej. Visade sig att det endast var jag, Malin och Linda som gick. Vettefan vad alla andra gjorde men de kanske inte var intresserade av ceremonin...? Examen får man ju ändå liksom.

Erik satt på läktaren och hade fått en enda enkel uppgift - att ta kort på mig när jag gick fram och tog emot glasäpplet från rektorn. Något han inte klarade av. Blev hyfsat irriterad på honom när han efteråt visade upp suddig bild efter suddig bild. Tydligen hade han haft fel inställning på kameran och då batteriet var kasst vågade han inte sitta och pilla för mycket så han tog några kort och hoppades att något skulle bli bra. Men icke. Hoppades att någon annan tagit kort men tydligen inte det heller. :P Men skall man vara krass så var det la egentligen mitt ansvar att se till att inställningarna stämde om jag nu ville ha kort, så får skylla mig själv. ^^ Tog några kort utanför efteråt istället så får duga. :P


Exempel på Eriks kunskaper som fotograf... ;) Härligt att man ser min utväxt även på dessa skarpa bilder...


Bilder med min mobil... Kanske skulle gett den till Erik istället... :P






Ser ni förresten hur löven sitter en bit ifrån själva pinnen? Fruktansvärt fult. Sandra hade tydligen uppmärksammat samma sak. Man kan ju undra om konstnären ens sett ett riktigt äpple... Glad att jag fick ett genomskinligt dock, mycket finare än de blå... ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: