Friday on my own...

Sov piss inatt så var lagom pigg imorse när klockan ringde. Gäspat mig igenom hela dagen. Och konstaterat att mensvärk ihop med ett stillasittande jobb och en kass stol är en dålig kombo. Min rygg har typ tagit död på mig idag och har knaprat piller för glatta livet. Blev i alla fall klar med mitt projekt som skulle in idag. Alltid något. ;)

Erik tog Saaben till Trollhättan efter att ha släppt av mig på jobbet så tanken var att gå hem när arbetsdagen var slut. Något som lockade sådär mycket när regnet stod som spön i backen. Hade dock med mig både regnkläder och paraply i och med att det utlovats regn så egentligen så var det inga problem. Vilket dock inte påverkade suget ett dugg. Gulliga Ann-Sofie erbjöd sig att skjutsa hem mig och jag tackade och tog emot. Hann bli gött blöt bara på biten mellan bilen och lägenheten oavsett. :P

Lade mig i sängen för att sträcka ut ryggen (bad idea...) och tvärsomnade. Vaknade några timmar senare och då det var uppehåll passade jag på att ta en tur till Konsum och inhandla grejer till kvällens meny bestående av varma mackor. Plus kattmat, kattgodis och en stor påse människogodis. :P Myst i soffan framför Bunny Girl på 3an och sedan Life as we know it. Velat se den sistnämnda ett bra tag men är oerhört svårt att få babe att se en romantisk rulle. :P Så får la passa på medan han är väck. ;)

Funderar på om det är dags för sängen eller ej... Hela kroppen är seg och huvudet har nog lagt av för dagen, men samtidigt så vill jag njuta av att vara ledig. Har visserligen fyra dagar till på mig innan jobbet kallar igen, men ändock. ;)

Good night folks.



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: