Slappt...

Härligt slapp helg hittills. Lördagen spenderades mestadels i soffan med en bra bok, men hann även med städning och diskning innan Erik kom hem vid 22. Hade väl i och för sig vart konstigt om jag inte hunnit med det på den tiden. ;) Han var hemma för att fixa linser och klippa sig men blev uppraggad på husmålning hemma hos Alex och Sofia på lördagen, därav den sena hemkomsten. Blev varma mackor och ett avsnitt Game of Thrones samt de sista avsnitten på säsong två av Walking dead.

Idag har det vart balkong och bok för hela slanten i och med det sköna vädret. Så härligt att även om det bara är tio plusgrader ute så är det ändå varmt och och skönt på vår balkong då det är helt vindstilla... ^^ Började undra över grannen nedanför dock. De grillar för jämnan på våren/sommaren, och idag höll han nog fan på en timme minst. Och la på stek efter stek efter stek efter... Vet inte om han skulle föda ett helt kompani eller om han fixade hela nästa månads matlådor på en gång men damn, vad mycket mat. :P

Nu skall vi strax iväg för att handla och efter det är det filmen Avengers på bio som gäller. Måste bara blåsa håret först... ;P Toodles.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: