Måndag... Say no more...

Uff, nu är det änna dags att det här vänder. Humöret svänger fort som fan och både katt och pojkvän har fått stå ut med en emellanåt ytterst grinig Sissi. Det mest störande är att jag inte ens själv vet varför jag är på dåligt humör...

Lördagen var helt ok, en slapp skön dag som mest spenderades i soffan framför diverse manga och på kvällen blev det grillad kyckling framför filmerna Safe House (bra film, väl värd att se!) och Project X (helt ok film men se hellre Safe House om ni har några timmar över... ;P ).

På söndagen vaknade jag grinig och sedan fortsatte jag på det spåret. Erik försökte lista ut varför jag var så bitter vilket bara gjorde mig mer irriterad då jag inte visste själv. ;) För att göra hela dagen fulländad så hade vi tvättid 13-16... :P När vi kommer ner och har lagt in all vår tvätt i de tre maskinerna så inser vi att det inte kommer något vatten till två av dem... Folk har tidigare stängt av vattnet genom att vrida av kranarna (varför-i-helvete-då?) så brukar bara vara att vrida tillbaka dem när man inser problemet men den här gången funkade det inte. Sätter igång dem ändå och hoppas på det bästa (knappast bra att köra med torra pumpar men orkar inte bry mig om den jävla tvättstugan...). Blev positivt överraskade när vi kommer ner igen och ser att all tvätt är blöt så uppenbarligen så kom vattnet igång någon gång. Dooock så fungerade ju naturligtvis inte torktumlaren så har haft hela lägenheten full av tvätt som hängt på tork. Trosor, kalsonger, linnen och annan skit på varje tänkbar yta. Katten har haft ett paradis men förhoppningsvis så blir det inte allt för många plagg som åker direkt i tvättkorgen igen... ;)

Och inatt har det varit som en jävla bastu i lägenheten (don't know why...) så var härligt klibbig och svettig när jag väl lyckades dra mig upp för att ta mig till jobbet. Varit trött hela dagen men humöret har i alla fall känts relativt stabilt.

Var och hämtade ut paketet med grejer från Bodystore efter jobbet och även om Erik är något grymt negativ ("Allvarligt...? Naturprodukter?" "Det här är bara ren skit." "Det kommer aldrig att funka." osv osv osv) så hoppas jag på det bästa. Det har fått bra betyg, det var billigt och det kan i alla fall inte skada, så why not...? ;)

Nej, om man skulle koncentrera sig på Sverige - Ukraina-matchen kanske... Ann-Sofie på jobbet skall tydligen förhöra mig imorgon (hon tycker det är dåligt att jag är så dåligt insatt då jag gillar (att spela) fotboll) så kanske är bäst att försöka vara i alla fall lite uppmärksam... ;) Laterz.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: