Framsteg... eller...?

Har varit ett jäkla rabalder inatt. Man hör kattungen pipa högt, Erik flänger sig ur sängen och rusar ut i köket och berättar sedan att Stitch jagar runt Tjockis i lägenheten. Och han var på honom till och från hela kvällen igår också. Vår gissning är att han vill leka, för han verkar inte arg eller aggressiv som han kan bli mot oss ibland när han får en snedknäpp (eller jag retat honom för mycket, ehum), men han verkar inte riktigt veta hur han skall gå tillväga. Tjockis har ju gjort tjurrusningar mot Stitch nu i två dagar och buttat in i honom när han springer förbi, och nu verkar Stitch göra ungefär samma sak tillbaka. Vilket funkar sådär bra när motståndaren är en tredjedel så stor... Dessutom naffsas han, eller snarare måttar som att han skall naffsas, och det verkar kattungen inte veta hur han skall reagera på. Skulle Stitch vilja så skulle han ju kunna bita ihjäl Tjockis direkt, för vill han så biter han stenhårt (vilket våra ben och armar kan vittna om) men några sådana utfall har han inte gjort. Stitch har ju alltid varit en ensamkatt med mysko vanor så kan ju förstå att det blir lite omvälvande när man plockar in en übersocial kattunge som helt plötsligt snor alla ens favoritplatser.
 
Att kattungen kommer trivas och må bra tvivlar vi inte så mycket på men frågan är ju hur Stitch tar det hela. Skiter det sig så är det ju kattungen som ryker tyvärr, men vi hoppas att det kommer gå bra. Båda är nyfikna och de nosar på varandra hela tiden, och igår kunde Tjockis till och med slicka på Stitch huvud utan att han sprang iväg så de gör i alla fall framsteg. ;)
 
Halvt omöjligt att ta kort på kattungen om han inte ligger ner, han är fanemig aldrig stilla!? Han hoppar, och snurrar, och rullar, och springer fram och tillbaka konstant. Och ser han att man håller upp kameran framför honom så skall han fram och buffa på den med huvudet också. Verkar vara så han undersöker saker och ting, genom att springa rakt in i dem. :P
 
Men nu är det shopping som gäller, så toodles.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: