Fotbollsdags...?

A-S på jobbet är på mig att jag skall börja i hennes fotbollslag. Eller snarare i det laget hon tränar... Jag är på sätt och vis sugen för jag saknar verkligen fotbollen och skulle väldigt gärna vilja börja igen, men tja... Jag vill spela på en hyfsat låg nivå, typ träna någon dag i veckan och spela någon match. Jag orkar inte med elit-tänk om att man skall träna 5-6 dagar i veckan och vinna varenda match och hoppa en serie upp varje år. Jag vill spela fotboll för att det är kul, inte för att jag planerar att bli proffs.
 
Det verkar dock som att A-S:s lag ligger på en lagom nivå träningsmässigt, och åldrarna verkar vara utspridda så finns allt från 96-or (uwa!) till 76-or typ. Så till skillnad från när jag testade att spela med Norrstrands IF ett år så kanske jag faktiskt platsar åldersmässigt. ;) Dock - och detta är ett stort dock - de tränar i Arvika... Det blir ju en beta att åka för bara en träning, men A-S sade att det är några tjejer som åker från Karlstad så borde kunna samåka med dem och dessutom så räcker det om man kommer typ på måndagar (hehe, that's my kind of training ;) ). Plus att matcherna spelas lite överallt runt Karlstad så de blir inte så jobbiga (förhoppningsvis) att ta sig till.
 
Haha, sedan det faktum att jag inte rört på mig över huvud taget på två år och har kondis som en övergödd gris, det kan vi ju ignorera en sekund medan vi fantiserar om min framtida fotbollskarriär. ;)
 
Verkar i alla fall som att jag gått med på att hänga med på måndag trots allt... Osäker på hur det gick till och definitivt osäker på om jag kommer överleva, men vi håller tummarna... :P A-S lovade att hon skulle sympatiträna om jag kom så vi kunde flåsa ikapp, så vi får la se hur det går. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: