Mitt i veckan...

Sitter och mumsar på rostat bröd med marmelad och ost för första gången på länge. Tänk vad svårt det skall vara att komma ihåg att köpa med sig marmelad hem när man är och handlar... Ren tur att jag gick förbi sylt- och marmeladhyllan igår. ^^ Till detta ett stort glas apelsinjuice. Mumma. Inte så nyttigt kanske men - mumma. ^^
 
Erik har varit iväg på en intervju i Ängelholm (Ängelholm!? Why man why!?) för PEAB så han drog igår eftermiddag och kom hem för en två timmar sedan. Och Sissi var så duktig och snäll och underbar att hon diskade innan han kom hem. Tänka sig tänka sig. Eller tja... hon diskade fortfarande när han kom hem då hon inte kunde dra sig från datorn i tid, men det låter vi vara osagt.
 
Intervjun verkar i alla fall ha gått bra så nu håller vi tummarna. Fast... skall jag vara helt ärlig så håller jag bara halvt tummarna... Typ ena tummen. Jag vill verkligen att Erik skall hitta ett jobb, både för hans skull och för min. Men i Skåne...? Hellre det än Norrland i och för sig, men helvete vilken veckopendling det kommer bli i så fall... Men det får det väl kanske vara värt om han nu får in en fot på marknaden. Jag får väl helt enkelt vänja mig vid att sova ensam igen... :)
 
En tråkig nyhet är att Eriks farmor tyvärr gått bort. :'( Hon var dålig länge och låg inne för operation osv på sjukhuset men då hon varit bättre det senaste så trodde de att hon skulle klara sig. Men tyvärr inte. Nästan så jag började gråta när jag fick Eriks sms, hans farmor var hur gullig som helst, men Erik verkar ta det förvånansvärt bra. Han verkar mest orolig för farfarn, vilket väl i och för sig är förståeligt :( Den tanke som cirkulerar mest i mitt huvud är att Pia nämnde att Eriks farmor verkligen blev jätteglad för att vi skickade julkort till dem i år, och nu skäms jag nästan för att vi aldrig gjort det tidigare. Småsakerna liksom. Fy fan för sånt här.
 
 
Kall puss.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: