Dags att komma i form...?

Sitter och slötittar på Eurovisions andra semifinal (inga låtar som fastnat i huvudet den här gången heller. Men är rätt många kvar än så länge så kanske kommer...) och råkade titta neråt. Alltså allvarligt... Nedsjunken som en hösäck i soffan måste vara den mest osmickrande ställningen ever för ens mage. Blev lite mörkrädd. Damn. Måste nog börja ta tag i det här ändå. Frågade Erik om vi kunde börja promenera ihop och hans respons var att det kunde han tänka sig men han vill inte gå några konditionspromenader... Ehm, nähäpp... Men att strosa en halvtimme ger kanske inte speciellt mycket heller... Ingen annan som vill börja promenixa med mig kanske, är så jäkla dålig på att komma iväg på egen hand... x_x Kom igen, hjälp?
 
Tanken är att jag och Erik skall iväg på vår första (!?!) chartersemester i sommar och då hade det ju varit trevligt om man hade trivts i en bikini... Något jag inte gör för tillfället. Men kanske hinner komma i lite bättre form på två månader...? Skulle ju inte skada om jag kunde dra ner på godiset en smula i alla fall. Säger jag medan jag suktande tittar på påsen med lakrits och den halva chokladkaka som ligger framför mig... Fan, tänk om godis hade varit nyttigt, jag hade allvarligt varit världens lyckligaste människa...
 
Har ni btw tips på goda, nyttiga (och gärna lättlagade) maträtter så får ni gärna hojta till. Vi kör oftast i invanda körspår och lagar det gamla vanliga, så hade behövt lite ny input. Även frukostalternativ tages tacksamt emot.


helena

Jag går gärna promenader! Jag behöver oxå komma i form, sommaren e ju tydligen redan här... :S
Nyttiga frukostar som jag äter är filmjölk och nyckelhålsmärkt müsli alt. fiberhavregrynsgröt. Ibland om jag har tid kan jag göra en smoothie med olika frukter och lägger då även i filmjölk och linfrön, solroskärnor etc. Men jag e lika dålig på att komma på nytt jag. Plus att jag e ett lika stort fan av godis.

Svar: Haha, jasså du har också upptäckt det? Ok, men gött, promenader it is. :D
Problemet är dock lite att jag inte käkar frukost hemma utan tar något på frukostfikat på jobbet så måste vara något smidigt att ta med. Alternativt förstås om jag köper ett filpaket och har på jobbet, det hade ju funkat. Problemet med just fil (och gröt också för den delen) är att jag helst dränker den i sylt. :P Vilket genast gör den mindre nyttig. ;) Men får la försöka vänja mig av med det. Just nu kör jag på en halv burk hallonkvarg eller en ostmacka men börjar bli lite enformigt så lite variation hade uppskattats. :P
CECILIA - the one and only ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: