All by my self...

Är väldigt tyst och tomt här hemma just nu. Erik drog hemåt vid halv två då jag ändå skulle på fotboll då, så hjälpte honom bära ner katterna till bilen. I och med att jag drar till Barcelona nästa helg och Erik inte kommer upp hit då så var det smidigast att han fick med sig dem hem redan nu. Vilket gör att jag nu sitter helt ensam i lägenheten.
 
Att bo ensam har varit smidigare än väntat, mycket på grund av att jag dels träffar Erik varje helg, men även på grund av att vi skaffade Ozzy. Till skillnad mot vår andre osociala katt som mest ligger och sover dygnet runt och bara någon enstaka gång vill upp och sova i knät så springer Ozzy runt fötterna och vill inget annat än att leka och gosa. Och äta. Det han gillar mest här i livet är att äta. Vilket kan driva en till vansinne när man sitter i soffan och försöker få i sig någon mat medan man halvt förgäves försöker hålla honom ifrån tallriken. Men ändå. ;)
 
Fördelen med att de är borta är att jag dels slipper ta hand om lådan hela tiden och dels slipper slåss om maten. Och att jag kan sova med öppen sovrumsdörr. Sker fortfarande kissolyckor (eller olyckor och olyckor, kattfan gör det med flit) och vettefan vad jag skall göra åt det, så har blivit till att ha stängt in till sovrummet konstant. Skall bli intressant att se hur de klarar den biten i Trollhättan...
 
 
Måste verkligen ta och slänga de där mattorna någon dag alltså.. De är solblekta sedan de blev lämnade på balkongen snäppet för länge och nu dessutom fulla av katthår... Men kan inte riktigt med det heller då de numera sover där varje natt... Gaah.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: