Bildkavalkad Games Com Del: 2

Tar och slänger in lite mer bilder från Köln. Blir ju aldrig av med dem annars... ;)
 
Hotellet i Köln var helt ok, om än väldigt litet. Desto mer så då vi hade det tidigare hotellet i minne. Utsikten var dock riktigt bra. Personalen var väl lite si och så också även om de hjälpte till om man bad dem. Dock var läget perfekt om man ville ha nära till mässa, centrum och Domen. Vilket tyvärr även innebar att det var väldigt livat utanför fönstret på kvällen/natten. Extra kul då man fick ha fönstrena öppna för att det inte fanns AC på rummet... Vi skippade frukost på hotellet och åt något lättare på mässan istället och så gick vi ut och åt på restaurang på kvällen. Fanns några riktigt bra restauranger precis vod hotellet, och damn vilken god mat. God öl också för den delen. ;)
 
Låter kanske som att hotellet var en total nit, och det stämmer inte. De uppfyllde de krav vi hade och det hade ett vettigt pris, men skulle vi åka till Köln igen så hade vi nog letat en stund til innan vi nappat på samma igen.
 
Vissa var lite mer ambitiösa än andra... ;)
 
Det var en mycket intressant tripp och Games Com är onekligen en rätt mäktig mässa att gå på. Det behövs verkligen några dagar för att ta sig igenom alla hallarna så man bör vara beredd på många timmars gående och stående. Mina fötter grät blod när man kom hem till rummet på kvällen. Men en minnesvärd upplevelse non the less. Kanske inget för den som inte kunde bry sig mindre om dator- och TV.spel dock... ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: