Jäkla måndag...

Har varit en gött seg dag idag. Kom i säng alldeles för sent igår då jag satt på Skype med Erik och pratade bröllopspresent och efter det kom jag på att jag missat att betala räkningarna så fick fixa det. Och ehm, kan hända att jag fastnade i en bra manga också. Es posible. Katterna lekte dessutom rövare precis hela natten. Stitch morrade och jagade runt kattungen genom hela lägenheten medan han bet honom så fort han kom åt varpå ungen pep och skrek i högan sky. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Under sängen, över sängen, in i garderoben, ut i köket, under sängen igen. Höll på att bli galen. Var lagom glad när klockan ringde sedan på morgon och det var dags att gå upp. När jag sedan kom ut i hallen så låg båda katterna och sov så gott bredvid varandra på vardagsrumsmattan. Jäkla katter.
 
 
Sitter och glor på Lilo och Stitch (har blivit tre Disneyfilmer nu på två dagar, love it) och mumsar på resterna av helgens godis. Och då vi dessutom varit på Bordershopen i Tyskland så har jag mycket godis att arbeta mig igenom. ;)
 
Annars sitter jag just nu och försöker låta bli att riva sönder mina ben. Har fått en helvetes massa små bett, främst på vaderna. Det håller allvarligt på att driva mig till vansinne. Gissar att det är från knotten som svärmade runt oss i slutet av matchen i lördags. Har 18 bett bara på vänster vad. Gaaaah.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: