Just an ordinary monday...

Har varit en helt ok dag på jobbet med mycket diskussioner om lyftverktyg och märkning av dessa då vi haft mycket problem med detta. Måste få ordning på det men går så förjolat långsamt. Skall ha lönesamtal med chefen imorgon också men gissar att det blir mer av en monolog än en diskussion. ;)
 
Blev drygt 1½ timmes extrajobb idag trots att jag hade tänkt sluta tidigt, så gick som vanligt inte som planerat. Är helt omöjligt att komma ifrån ibland. Idag satt jag och E och filade på ett mail som bland annat skulle gå ut till våra chefer där vi ville visa att vi var lite trötta på en viss diskussion men utan att verka på tok för bittra. ;) Mycket svår balansgång märkte vi. Och när vi är klara för att gå kommer vi på att vi var tvungna att tidrapportera... Så ja.
 
Hade tänkt jag skulle fixa lite klyftpotatis nu på kvällen så att jag kan köra på fläskfilégöran till lunchlåda imorgon men glömde helt bort det och orkar inte fixa det nu så får hitta på något annat. Har ju köttfärssås i frysen (uff) så det kanske... Eller pyttipanna... För ovanlighetens skull liksom, ehum.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: