Planering planering...

Haft en sådär-dag på jobbet idag. Mycket tidsplanering och skit. Har så dålig koll på sådant, blir lite av en gissning varje gång. Fick lite jobbiga nyheter också som jag dessutom inte får berätta för dem det rör. Ogillar sådant. Ogillar vad det innebär för mig också. Men håller tummarna för att det löser sig.
 
Blev en kortis hemma efter jobbet innan det var dags att plocka upp Helena och den beställda snabbmaten innan vi drog vidare till Sandra där det skulle diskuteras Barcelona-tripp. Hotellet vi bokat ligger helt perfekt och alla saker vi vill se verkar finnas inom räckhåll, så det kommer nog bli jättebra. ^^ Soligt och varmt är det dessutom så skall bli jäkligt najjs. Skönt att komma bort en helg med tjejerna också. Skall bli redigt kul. Gissar att jag kommer vara helt död när helgen är slut dock men det får det la vara värt. ;)
 
 
Testade btw denna i helgen då jag var på jakt efter något syrligt och fräscht. Och nog för att den var rätt god men syrlig var den ju inte direkt. Tycker att det inte borde kunna slå så fel med citron men jodå, redigt sött var det. Samma besvikelse som när jag testade glassen med melon som skulle vara så fräsch och som bara smakade sötsliskigt. Funderar på citronsorbet nästa gång, det borde väl ändå vara syrligt...? Har ni förslag på glass och liknande efterrätter som är syrliga, sura, fräscha osv så säg gärna till, jag är alltid på jakt efter mer gott att äta... ;)


helena

Testade yollibox med mango och den var god, men lite väl söt för att räknas som fräsch kanske... och yollibox choklad var väldigt god, men inget fräscht där heller ;) Du kanske får hitte på nåt eget som att typ köpa kesella/yoghurt och blanda i egna fruktbitar som citron o passionsfrukt eller nåt, för allt man köper e ju fullsmockat med socker o sötningsmedel :(

Svar: Mango huh? Det är ju alltid gott så får la testa den när jag är sugen på något sött då. :P Jo, jag kör ju på egen smoothie ibland och då kan jag ju reglera själv, men tycker inte det borde vara så svårt att hitta något att köpa heller. NÅGON mer där ute måste la gilla sura saker...? :P
CECILIA

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: