Nytt i lägenheten...

Livet i vår lilla etta rullar på. Det är trångt och vi slåss om badrummet på morgonen, men det funkar. Hämtade katterna i förra veckan och det funkar rätt bra med dem också. Erik tycker inte om att ha dem här men är ju inte mycket att göra innan vi hittat ett nytt boende. Kan ju inte låta svärföräldrarna ta hand om dem hur länge som helst.
 
Så här såg det ut för någon vecka sedan. Skall jag vara helt ärlig så har vi fortfarande kvar några lådor i köket som vi inte orkat plocka upp än, men det kommer väl. ;)
 
 
Var iväg till Torp och Ikea i helgen och passade då på att köpa en klädställning till mig (att ha inne i skrubben, bakom de där prickiga draperierna, jalusierna eller vad fan det nu heter :P ) och en klösställning till katterna så att de ger fan i våra väggar. Ozzy har redan varit på tapeterna på några ställen men är inte så farligt än så hoppas att litervis av fy-spray och den nya klätter-/klösställningen gör susen.
 
Den var dock ett helvete att sätta ihop. Tog säkert två timmar och x antal svordomar innan vi insåg att vi inte kunde gå på den medföljande monteringsskissen (inga steg för steg utan bara en bild med poser...) då den inte överensstämde med verkligheten... Erik hade nästan byggt ihop den innan han insåg att hålen inte satt där de skulle, eller snarare där de visades på bilden, och vi därför inte kunde få dit de sista bitarna. Så var bara att börja om igen. Till sist körde vi på logiskt tänkande och sket helt i instruktionerna. :P
 
 
Nu ligger han och sover inuti huset för jämnan och han är (oftast) där och klöser istället för på vår soffa vilket är ett jäkla plus. Är stört omöjligt att smyga på honom med kameran dock så han hinner ju vakna varje gång jag försöker...
 
 
Stitch föredrar istället att sova i Eriks kontorsstol, på köksbordet, badrumsmattan eller soffans armstöd:
 
 


helena

Ser nice ut! Och trots allt större än vad jag föreställt mig :)

Svar: Jo, lägenheten är riktigt bra för att vara en etta, men just förvaringsbiten hade kunnat vara bättre. :P Men är väl inte tänkt att man skall vara två pers och lyckas trycka in bohaget från en trea heller iof... ;)
xilona.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: