Fredag och 60-årskalas...

Undrar hur man kan vara så trött trots att man inte gör ett jota...? Antagligen i och för sig för att jag gått tillbaka till mina vanliga sömnvanor, vilket innebär en massa timmars vridande och vändande och otaliga vakna-somna-vakna-somna-vakna-somna-omgångar. Och jag som sov så bra i USA, suck. Kanske skulle sova bättre om jag bara kom igång med träningen igen... Ligger ju ett Friskis nära lägenheten så tänkte skaffa mig ett kort där men har varit så förbannat trött den här veckan och har kommit hem sent varje dag så har inte orkat.
 
Plockade med datorn hem i onsdags efter förslag från Gert då det inte finns så mycket att göra på jobbet (typ nooothing) och det dessutom knappt är något folk där (en kvinna på våningen under och en man på bottenplan) men har inte blivit speciellt mycket gjort här hemma heller. Fast jag kan ju lika gärna sitta hemma och rulla tummarna och slösurfa som jag kan göra det på kontoret. :) Har några ritningar att fixa som jag segat med hela veckan för att ha något att göra och nu står jag här på fredag eftermiddag och har inte gjort alls det jag skulle. Jävla smidigt. Igår städade jag och diskade så kände mig duktig även om det var helt fel saker att lägga tid på och idag har jag varit på stan för att fixa 60-årspresent till Pia så har inte hunnit något direkt idag heller... o_O Kanske får blir lite jobb i helgen istället. Yejj.
 
Jag har tjatat på Erik i flera veckor om Pias present då jag tänkte vi kunde leta efter något i USA men han har segat och inte orkat ta tag i det så jag släppte det helt och överlät allt ansvar att komma på något (samt inhandla detta...) till honom och hans bror vilket nu alltså resulterade i att det inte började funderas förrän igår. Det enda de visste var att hon önskade sig presentkort på Alberts, något värdshus i Trollhättan, så det skall Per fixa idag. Men det kändes lite fjösigt så vi ville ha något mer också. Tog en vända på stan ihop efter Eriks jobb men hittade inget så jag begav mig ner idag igen ensam och har nu fixat ihop en korg med lite godsaker. Massa choklad, kola, mandlar i olika varianter, ett doftljus med doft av choklad och kaffe, en burk lemoncurd, en burk blåbärssylt, en påse kaffe och en flaska rödvin av finare modell (dock inte dessert-/portvin som kanske hade passat med resten av korgen men osäker på om Pia gillar det så kändes säkrare med ett vanligt rödvin). Frågade om hjälp på Systemet så hoppas jag hittade ett bra vin men blev lite irriterad på snubben. Frågade om hjälp och sa att jag ville ha ett finare rödvin till present, att det kunde ligga runt 2-300 kronor och att det enda jag vet att de gillar är Viña Maipo. Då plockar snubben fram ett vin för 89 kronor och säger att det påminner om Maipo-vinet...? Man bara jo, men kanske ett lite finare som man inte köper vilken helg som helst liksom...?
 
Försökte mig på att slå in med cellofan för första gången ever och det blev helt ok. Synd att cellofanen kommer i så små packar bara (0,7x2 m) för var lite jobbigt att slå in en helt fyrkantig låda, så fick bli lite fusk i hörnen för att få det att täcka allt... Men va fan. Får köpa två rullar nästa gång helt enkelt. :)
 
     
 
Erik borde komma hem om dryga timmen så borde kanske göra mig iordning så det bara är att åka. Dock så drar man på det så länge det bara går, för i och med att vi har cirka 30 grader i lägenheten konstant så blir man väldigt snabbt svettig igen... x_x


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: