I'm so amused...

Är gött trött just nu. Sov riktigt gott inatt dock, för första gången på länge (undrar om det berodde på cidern jag tog igår på grund av det enorma suget efter kolsyra...? Testar samma grej idag i alla fall ;) ) Stitch hoppade upp i sängen för att mysa imorse efter att jag stängt av alla alarm och då han gör det så sällan numera så lät jag honom hållas. Vilket resulterade i att jag somnade om med en varm katt på bröstet. Vaknade som tur var av mig själv, men blev redigt tight till jobbet.

Drog iväg till Biltema på lunchen för att köpa och byta torkarblad på bilen. Det har varit farligt att köra många gånger det senaste när bladen inte gör annat än att dra runt vatten och skit på rutan så att man kanske (med betoning på kanske...) har en liten glugg att titta ut igenom om man sträcker på nacken... Att byta dem var dock inte riktigt lika lätt som jag hade hoppats på. Hjälpte ju inte heller att de gamla var totalt sönderrostade och att man förfrös fingarna efter trettio sekunder... Ringde till sist pappa för lite konsultation, men lyckades lösa det själv under samtalet. Lade på och satte igång med nästa blad. Och körde fast igen. Grymt frustrerande när man precis löst problemet men inte har en aning om hur man gjorde två minuter senare... :P Stod och joxade en bra stund innan jag fick till det igen. Så lätt när man fattar men så jävla svårt fram tills dess.

Jobbade över 1½ timme och drog sedan till Välsviken för att handla. Har plockat lite här hemma då det vore najjs om det inte ser ut som sju svåra år när Karin kommer på fredag, men jag får nog ge upp, har ingen ork. Dammsög häromdagen i alla fall så det får duga. Plus att Karin nog redan sett hur illa det kan vara då hon varit i min gamla lägenhet. ;)

Måste packa också. Vi åker ju imorgon eftermiddag. Lagom sugen dock. Är redigt tacksam att jag inte skall åka skidor i alla fall (planerar att gosa ner mig i en soffa med en bra bok medan de andra är ute och fryser) och därför inte behöver så mycket packning dock. Borde gå snabbt att slänga ner i en väska. Väl?
 
 
 Inte sugen. Alls.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: