USA-resa...?

Tvätten ligger i torktumlaren nere i källaren, Erik spelar Diablo och jag sitter och drömmer om eventuella resor. Erik har tjötat om New York en halv evighet och även om jag gärna vill dit så är jag just nu mest sugen på sol och bad. Började dock fundera lite över möjliga alternativ när Helena och Patrik sade att de skulle till Miami till sommaren på grund av konferensen Helena skall på med jobbet. Så just nu försöker vi få ihop det med pengar och ledighet så att vi kan ta en vända i New York och sedan möta upp Helena och Patrik i Orlando eller Miami. ^^ Erik har fått ledigt i juli så nu gäller det väl bara att jag får det också... Lite osmidigt att fråga om ledigt det första man gör på ett jobb men va fan. :P Hade vi inte försökt pricka in Helena och Patrik så hade vi åkt tidigare eller senare, typ april eller september, alternativt om vi bara skulle vara lediga här hemma så hade det blivit augusti. Risken finns att vi kommer gå under av värmeslag i New York i juli, men det är väl en smäll man får ta. ;)
 
Det tråkiga är dock att Erik inte är speciellt intresserad av att kolla resor och jämföra priser, hotell osv. Han svarar på frågor och säger vad han tycker när jag lägger fram alternativ, men utöver det så tillför han inte så mycket. Han gillar att resa men själva planerandet intresserar honom inte. Vilket är trist då jag älskar att planera. :P Dock inte ensam tyvärr så får väl tvinga fram lite engagemang ur honom. ;)
 
Jag håller på att bli galen av alla alternativ jag hittar dock, alla olika flygalternativ, en miljon olika hotell, oändliga aktiviteter osv osv. Det är en djungel minst sagt. Så behöver nog lite hjälp att få rätsida på det hela. Gert föreslog att vi tar hjälp av en resbyrå som hjälpt dem förut så bruden där kan övervaka priserna och boka när det blir ett bra pris, men litar inte riktigt på det där. Känns som att det borde bli billigare om man bokar själv... Men vi får väl se. Jag kanske ger upp helt och hållet och överlåter hela jobbet på någon annan... ^^


Helena

Jag håller verkligen med, en hel djungel och jag blir så galet trött när jag håller på o googlar och jämför... Å ena sidan älskar jag att planera, å andra sidan längtar jag tills hela resan är planerad (åtminstone i stora drag)så man bara kan slappna av ;) Tar dock väldigt mkt tid så hade allt blivit sur om inte P hade bidragit! Ang värmen så kommer det bli galet varmt men samtidigt så vänjer man sig ju typ direkt, så jag tror ändå det blir bra.. :D

Svar: Haha, precis så! Jag gillar att sitta och planera och jämföra men när det blir för mkt så stänger hjärnan ner istället. :P Hehe, DU kanske vänjer dig direkt vid värme, ska bli intressant att se Erik försöka göra detsamma... ;)
xilona.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: