Äntligen långhelg ...

Att man kan vara så trött när man inte gjort något man borde bli trött av ...? Är väldigt sugen på att lägga mig ner en sväng i soffan men gissar att jag kommer slockna totalt så försöker låta bli. Kuddarna ser väldigt inbjudande ut dock ...
 
Hann inte alls med så mycket som jag hade tänkt på jobbet idag. Likaså igår. Lite irriterande, men huvudet var liksom inte med. Kunde sitta och stirra på skärmen i flera minuter och bara fundera på vad jag skulle göra istället för att faktiskt göra något. Har haft en hel del mardrömmar de senaste nätterna så har varit helt död när klockan ringt på morgonen, så är väl kanske det som tar ut sin rätt. Hoppas kunna sova bättre i natt så jag är pigg nog att faktiskt njuta av långhelgen. Skall till svärföräldrarna på lördag för att käka lite, spela spel och umgås men annars har vi inga planer för helgen. Skall ju tydligen vara fint väder så får väl försöka bege oss ut och inte helt begrava oss inomhus. :)
 
Skulle även behöva städa. Ser ut som fan här hemma. Förstår inte att det kan bli dammigt så fort, jag dammsög och våttorkade ju för inte alls länge sedan ..?! Måste vara någon som kommer in och smutsar ner på dagarna när vi är på jobbet ... Men får bli imorgon, idag lyfter vi inte ett finger i onödan. Vi gick hem från tåget (gör vi alla dagar nu så länge det inte typ spöregnar) så det får väl räknas som det nyttiga vi kommer att göra idag. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: