Inköp och montering

Har fortfarande inget att göra på jobbet så har mest suttit och surfat runt på olika husfirmor, fakta kring vad man bör tänka på vid husbygge, poolfirmor (jag vill ha pool och har startat en övertalningskampanj här hemma, men går väl sådär... ;) ), inspiration till trädgårdar osv osv. Har dessutom beställt hem en jävla massa huskataloger nu så får väl se när de droppar ner i brevlådan. ^^ Stackars brevbärare känner jag dock... ;)
 
Fick äntligen tummen ur röven och beställde mig en ny telefon i förrgår, även om min gamla faktiskt skött sig helt ok det senaste. Tidigare så har den ju bråkat något infernaliskt och vägrat ringa folk, vägrat svara när folk ringer, låst displayen, spontandött, klagat på fullt minne trots grov rensning bland appar, bilder osv. Så trots att den skött sig ok det senaste så kändes det som att det bara var en tidsfråga innan den började fucka upp sig igen så orkade inte riktigt. Gillar Samsung Galaxy-serien (har S2an sedan tidigare och S4an som jobbtelefon) och har suttit och jämfört S5an med den nya S6an som kom för ett tag sedan. Valet föll dock på S5an då den var väldigt mycket billigare plus att det inte var så stora skillnader mellan lurarna prestandamässigt. Kändes ovärt att betala 3000 mer bara för att ha den senaste modellen. Var till och med vissa fördelar med S5an, till exempel batteritiden och att baksidan är av plast och inte glas. Det sistnämnda klassas i och för sig som en nackdel i testen jag läst, men jag gillar tanken att luren inte går i tusen bitar om jag tappar den i golvet utan tål lite stryk. Dessutom så är det skönare att hålla i plast och det blir inte lika halt och talligt som glas. ^^
 
Mobilen kom i alla fall idag så gick förbi pick-up-pointen på vägen hem från tåget. Erik ville dessutom till Net-on-Nets lagershop för att köpa en ny datorstol så tog bilen och drog iväg mot Stigs Center direkt vi kom hem, så har monterat stolen och pillat med mobilen nu på kvällen med TVn på i bakgrunden. Ser verkligen ut som ett bombnedslag här hemma just nu. Har kvar lådor från senaste inköpen av nytt tangentbord, ny datorskärm och lite annat till Erik och nya hörlurar till mig så blir till att ta sig iväg och slänga en massa papp antingen imorgon eller till helgen.
 
 
Fick en bra deal när jag köpte mobilen på komplett.se också. Jag hade tänkt gå till en butik och byta abonnemang eftersom jag övervägde att byta till Telia samt få mobilen snäppet billigare, men när jag började jämföra olika abonnemang så insåg jag att jag har ett skitbra. Folk kan klaga på Telenor ibland men det har alltid funkat bra för mig. Och i och med att jag har ett gammalt abonnemang sedan många år så har jag fortfarande obegränsad surf samt billiga sms och samtal för 199 kr/månad, vilket jag aldrig skulle kunna få om jag bytte. Så blev till att behålla abonnemanget och köpa en olåst telefon via internet. Och hittade då som sagt en deal på komplett.se där jag även fick med fodral, extra minneskort samt ett battery pack (jävla smidigt om man till exempel skall resa någonstans) så slog till. Har pillat med den hela kväll och är hittills riktigt nöjd. Måste bara få till allting med appar, musik osv. Har ingen egen musik på mobilen och har inget på min dator då jag köpte Eriks för några år sedan och inte har laddat ner musik på flera år tack vare Spotify. Får se vad jag kan rota reda på, har ingen lust att ha någon av exempellåtarna som ringsignal direkt... ;)
 
Nu är det i alla fall läggdags. Kan ju leka vidare med mobilen på jobbet imorgon eftersom jag knappast lär ha något vettigt att göra då ändå... ;) Så, nightynight.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: