Skön torsdag ...

Sitter just nu nersjunken i soffan framför Lyxfällan och bara mår allmänt bra. Slutade tidigare idag för att hinna hem till skivstångspasset jag bokat in mig på, men hann ändå typ bara hem för att byta kläder innan jag fick skynda mot Friskis. Körde lite lägre vikter än jag "brukar" och det var nog jävla smart, för just nu är kroppen helt underbart trött istället för död som den brukar bli när jag går all in. Möjligen lite väl tungt när vi körde biceps och triceps dock för armarna är sjukt trötta just nu. Och varför fan skall man alltid avsluta med armhävningar?! Först kör man slut på sig med vikterna och sedan skall man ner på golvet och göra armhävningar och bara hoppas att armarna inte viker sig så man slår fejjset i golvet ...? Jag klarade inte många armhävningar kan jag ju säga, armarna wobblade som satan ... ;)
 
Erik är iväg och bowlar med jobbet så är ensam hemma idag. De blir fan bjudna på saker för jämnan, är det inte en massa julklappar/påskgodis/fika så är det resa till fjällen, matlagningskvällar, middagar ute, champagne, utekvällar osv osv osv. Lite avis äs jag allt, men måste säga att den där mutningsgränsen är rätt suddig även om Erik påstår att de håller sig på rätt sida om den ... ;)
 
Jobbet gick väl annars sådär idag. Trodde jag låg bra till när jag kom till jobbet, eller tja, jag LÅG bra till när jag kom till jobbet, men sedan ringde Sjuntorps Produktion som tillverkar vagnen som jag ritar åt Sollebrunns Betong, och visade sig vara flera problem med konstruktionen/tillverkningen, så blev en liten stresstur ut till Sjuntorp för att gå igenom allting. Tror jag fått en hyfsad uppfattning om vad som behöver fixas, men det kommer ju gå åt några timmar extra och blir till att göra om några ritningar ...
 
Har varit en del problem i det projektet av flera anledningar som jag inte riktigt tänker skriva ut här, men på grund av en (vad vi mek-konstruktörer anser vara) miss i dealen med Sjuntorp så har de börjat köpa och tillverka grejer innan själva CAD-konstruktionen är klar. Vilket liksom lite bäddar för katastrof. Jag har påpekat problemet och förklarat att konstruktionen antagligen kommer ändra sig under arbetets gång men då tidplanen är för kort så måste vi arbeta omlott för att de skall hinna till sin deadline. Helt idiotiskt och inget jag kommer gå med på igen om jag har något att säga till om.
 
Och eftersom jag är så seg på att skriva så tittar jag nu på Hela Sverige Rasar där de tar upp saker som svenska folket stör sig på. Idag handlar det om plastförpackningar som är omöjliga att öppna, slöseri med skattepengar, folk som bresar/skrevar och telefonförsäljare. Fyra saker jag stör mig rätt rejält på i alla fall. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: