Vill redan ha helg igen ...

Förstår inte riktigt vart den här kvällen tog vägen ... Kom ju ändå hem i vanlig tid liksom. Men efter lite slapp i soffan där jag surfade runt på laptopen och Erik testade GTA5 (han försöker få mig intresserad, men nej - GTA är inte min typ av spel) så satte jag igång med maten och där rann tiden iväg rätt bra. Hade hoppats att Erik skulle ha skalat potatisen då han var hemma idag (och igår, han har haft rätt hög feber och varit allmänt dassig) men han tycker det är helt onödigt att över huvud taget skala potatis, såatteh, nej, den var inte skalad. Nog för att färskpotatis med tunt skal kan vara gott på sommaren, men inte den vanliga potatisen väl..? Och alltså, när Erik menar att man inte behöver skala dem så menar han även efter att de är kokta. Han äter dem som de är, med skal och allt. Vilket brukar innebära att det är jag som skalar skiten här hemma eftersom jag inte riktigt uppskattar det extra tuggmotståndet. ;)
 
Lagade kokt potatis, pannbiff och ... eh... någon typ av lök-/brunsås. ;) Insåg att jag faktiskt aldrig gjort pannbiffar förut, även om Erik gjorde det någon gång där i Karlstad. Vet inte riktigt varför jag inte gjort det tidigare, tycker ju att det är jättegott och är ju inte direkt speciellt komplicerat heller, så lär bli oftare framöver. Köpte grejerna till såsen utifrån ett recept som jag inte hittade efteråt så blev till att improvisera lite dock. Men det blev så sjukt gott alltså! Hehe, jag tryckte i mig flera skedar med bara sås för att "smaka av" innan jag kunde hejda mig. Gjorde dubbel sats också som tur var. Alltid gott med mycket sås. ;)
 
Huset vi kikade på i söndags är btw borta ur räkningen nu. Folk började buda igår vid lunch och då det var fem personer som krigade om huset så steg priset snabbt. Det var väldigt snabbt förbi den nivån som vi tyckte det kunde vara värt så vi lade inte ens något bud då vi insåg att det skulle fortsätta stiga. Nu verkar budgivningen dött ut och priset ligger på 2 670 000, en
4-500 000 mer än vad vi hade kunnat tänka oss att ge. Vi funderar lite på om folk är medvetna om vad det kan komma att kosta i reparationer de närmsta åren, men å andra sidan så hade inte jag heller haft någon koll om det inte varit för Erik. Sedan kanske folk har koll men väljer att buda ändå, vem vet. Folk verkar ju lite desperata efter hus i Trollhättan och det var sjukt många på visningen i söndags så risken finns att de flesta husen stiger en hel del i pris. Men vi har ju ingen direkt panik så är väl bara att kika vidare. :)
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: