Nyårsdagen...

Det blev inte riktigt som planerat igår men blev en riktigt mysig kväll ändå. Vi gick aldrig till utkiksplatsen vid tolv då Erik började känna sig dassig och jag hade ont i magen på grund av på tok för mycket mat och efterrätt. ;) Kollade på fyrverkerierna från fönstret och ringde in det nya året med Loa Falkman på SVT1 istället. Funkade fint det med och var rätt skönt att slippa ge sig ut i kylan bara för att trängas med massa fulla människor faktiskt. Vi kollade först på film och fastnade sedan vid lite olika TV-program, så var ungeför som en vanlig lördag, men med lite finare efterrätt och naturligtvis en flaska billig champagne. ;) Somnade vid halv sex så kom inte upp förrän halv ett idag. Senare än planerat, men behövdes nog. ;)
 
Erik har gått runt och fryst och klagat på halsont hela dagen idag så gissar att en förkylning är på g där men jag mår bra än så länge, så håller tummarna. Har varit sjuk för mycket den här hösten så nu får det fanemig vara nog.
 
Idag har jag sutitit i soffan och glott på film efter film medan Erik suttit vid datorn och spelat. Beställde pizza lagom till Ivanhoe som tydligen var obligatoriskt. Tycker egentligen att den filmen är riktigt dålig, men det är väl tradition på nyårsdagen I guess.
 
 
Jävligt god men jävligt mättande efterrätt. Varvad mörk chokladmousse och vit chokladmousse (är lika mycket av varje, men den vita chokladmoussen blev lösare av någon anledning så den liksom "flöt upp" längs kanterna medan den mörka chokladen dränktes) med grädde, hallon och blåbär uppepå. Blev en himla massa disk också, men är Eriks tur att diska så är lugnt för min del. ;)
 
 
Rent livsfarligt när Erik öppnade champagneflaskan igår btw. Han skruvade loss den där metallgrejen som sitter runt korken och då brukar ju korken lossna typ av sig självt, men inte igår. Erik kollade upp på mig och frågade om man skall dra loss den och då lossnade den plötsligt och small rakt upp i taket. Jag stod en meter bort och hade Erik vinklat flaskan bara litegrann så hade korken träffat mig. Hade varit ett kul sätt att avsluta 2014, knockad av champagnekorken. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: